Škola engleskog jezika u Majamiju

Škola

Rennert International

Škola Rennert osnovana je 1973. godine sa ciljem da postane visoko kvalitetna i svetski priznata škola engleskog jezika. Rennert je danas obrazovni centar koji upisuju polaznici iz više od 65 zemalja. Ono što ovu školu izdvaja od ostalih je rad u malim grupama, posvećenost svakom polazniku i konverzaciona nastavna metoda.

Školski centar u Majamiju nalazi se u centru čuvenog dela grada South Beach i smešten je na trećem i četvrtom spratu prelepe ArtDeco zgrade. U sklopu škole nalazi se 18 učionica koje su kompletno opremljene najmodernijom tehnologijom potrebnom za uspešno učenje jezika. Polaznicima su na raspolaganju  kompjuterska laboratorija sa besplatnim pristupom internetu, prostorija za odmor i druženje polaznika, velika terasa, aparati za kafu, kao i aparati sa pićem i grickalicama. U neposrednoj blizni škole nalaze se brojni restorani, butici, kafići, prodavnice i najpoznatija plaža ovog grada.

Nastavno osoblje škole profesionalno je i stručno za rad sa odraslim ljudima. Primarna vizija u obrazovanju im je težnja da stvore okruženje orijentisano ka studentima, u kojem se može maksimalno napredovati u znanju. Prvog dana na nastavi radi se test koji određuje nivo znanja engleskog jezika, a na osnovu koga se polaznik raspoređuje u odgovarajuću grupu.

Vreme van nastave – Nastavnici škole organizuju i vode veliki broj aktivnosti sa ciljem da se polaznici zabave i koriste engleski jezik i izvan učionice. Tokom dana možete posetiti neke od internacionalnih restorana, festivala, znamenitosti  poput Art Deco muzeja i delove grada kao što su Miami Beach, Little Havana, Art Deco, Ocean Drive i druge. U organizaciji škole polaznik može posetiti čuveni Disney World, obići Universal Studio i Seaquarium, Jungle Island i Key West.  Za sve one koji žele dodatno da usavrše engleski organizuju se i radionice čitanja, pisanja i izgovora.

Destinacija

Majami je jedan od najlepših i  najatraktivnijih gradova na istočnoj obali Floride. Ima preko 800 parkova, a okružuju ga dva nacionalna parka – Biscayne na istočnoj strani grada, Everglades na zapadnoj. Jedini je grad SAD koji je osnovala žena. Danas je vodeći centar u oblasti finansija, biznisa, medija, zabave, umetnosti i međunarodne trgovine, pre svega zbog luke koja je svetska prestonica kruzera. Ovde se govori preko 80 jezika, od kojih su najzastupljeniji engleski i španski.

Jedna od najpoznatijih turističkih destinacija u SAD, svakako je južni deo grada poznatiji kao SoBe (South Beach). Sa prelepim plažama, plavim okeanom, prepoznatljivim visokim palmama, fantastičnim restoranima i zabavnim noćnim životom u kombinaciji sa Art Deco arhitekturom i radnjama najpoznatijih svetskih brendova, SoBe je zaista mesto koje treba posetiti i doživeti.

Kursevi

Škola u svojoj ponudi ima sledeće kurseve engleskog jezika:

  • Učenje i zabava (16 časova nedeljno, 4 dana u nedelji, pre ili posle podne);
  • Standardni kurs engleskog jezika (20 časova nedeljno, pre ili posle podne);
  • Intenzivni kurs engleskog jezika (25 ili 30 časova nedeljno, pre i posle podne);
  • Priprema za TOEFL ispit (20 časova nedeljno pre ili posle podne);
  • Priprema za CAE ispit (30 časova nedeljno);
  • Poslovni engleski (20 časova nedeljno);
  • Poslovni engleski za iskusne profesionalce (15 ili 30 časova nedeljno);
  • Engleski plus programi: balet, salsa, joga, kikboks, ronjenje… (pohađaju se isključivo uz kurs jezika).

Smeštaj

U ponudi je porodični smeštaj u jednokrevetnim sobama, sa izborom između noćenja sa doručkom i polupansiona. Za polaznike koji žele više samostalnosti, škola obezbeđuje smeštaj u apartmanima sa dve spavaće sobe, dva kupatila i kuhinjom. Sobe mogu biti jednokrevetne ili dvokrevetne. Još jedan vid smeštaja koji škola nudi je smeštaj u hostelu u četvorokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, uključenim doručkom i zajedničkom kuhinjom.

Za svoje polaznike, škola nudi opciju organizovanja transfera od i do aerodroma.

Akreditacije

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

WYSETC

WYSETC (World Youth Student & Educational Travel Confederation) emerged from the joint venture of FIYTO and ISTC in 2009 to a 550+ member organization representing the global community of youth travel, student travel, cultural exchange and international education specialists. The Confederation’s mission is „to increase international understanding through the promotion of travel and educational opportunities for students and youth”.

ALTO

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print