Škole jezika u Americi i Kanadi

FORT LAUDERDALE, LAL

Kursevi engleskog za sve nivoe znanja u Fort Loderdejlu, na Floridi - standardni, polu-intenzivni i intenzivni kurs, poslovni engleski, pripreme za TOEFL...

NEW YORK, EC 30+

Kursevi engleskog jezika u Njujorku, za polaznike starije od 30 godina.

TORONTO, EC 30+

Kursevi engleskog jezika u Torontu, u Kanadi, za polaznike starije od 30 godina.

Kaplan International

Kaplan u svom vlasništvu ima čak 19 centara u gradovima poput Njujorka, Majamija, San Diega, San Franciska, Los Anđelesa i drugih. Sve škole imaju odlične lokacije i raspolažu savremenim učionicama sa interaktivnim tablama, računarskim prostorijama, WiFi internetom i prostorijama za relaksaciju nakon nastave.

NEW YORK, Kaplan International

Škole su smeštene na Menhetnu, a nadomak svih atrakcija grada – škola engleskog u zgradi Empire State Building, škola Midtown i SoHo školski centar.

VANCOUVER, CSLI

Profesori organizuju veliki broj vikend ekskurzija, u cilju zadovoljenja kulturnih i edukativnih potreba polaznika. Svakog petka se organizu mnogobrojne aktivnosti tokom kojih polaznici kroz zabavne i praktične situacije uče engleski jezik – razgledanje grada, sportovi, časovi kuvanja i upoznavanja likalne kulture i običaja i mnoge druge.

MIAMI, Rennert International

Školski engleskog jezika u Majamiju nalazi se u središtu Saut Biča u prelepoj ArtDeco zgradi. U sklopu škole nalazi se preko 15 učionica koje su kompletno opremljene najmodernijom tehnologijom potrebnom za uspešno učenje jezika, kompjuterskom laboratorijom sa besplatnim pristupom internetu, multimedijalna biblioteka, prostorija za odmor i druženje polaznika, kao i velika terasa.

NEW YORK, Rennert International

Školska engleskog u Njujorku smeštena je u centralnom delu Menhetna, u neposrednoj blizini Grand Central stanice i Zgrade Ujedinjenih nacija, između 2. i 3. Avenije, blizu svega što daje ovom gradu svetski glas. Nalazi se na 16. i 17. spratu poslovne zgrade, sa predivnim pogledom na grad.

HONOLULU, EF

Za Havaje se govori da su “raj na zemlji” zbog tople tropske klime (večno leto, sa temperaturama preko 28°C tokom cele godine), prirodnih lepota, bistrog mora i talasa.