Studiranje u Americi

Studiranje u inostranstvu

Uslužno apliciranje za studije u inostranstvu, direktan upis na fakultete čiji smo predstavnici, UCAS aplikacija

FAIRFAX,VIRGINIA, Virginia International University

Virginia International University (VIU) osnovan je 1998. godine u Ferfaksu, Virdžinija, jednom od najbogatijih, najbezbednijih i najmirnijih gradova u Americi. Idealna lokacija ovog univerziteta, koji se nalazi na samo trideset minuta od Vašingtona, pruža njegovim studentima lak pristup velikom tržištu poslova, mogućnosti internšipa u najboljim američkim i svetskim agencijama, blizinu istorijskih znamenitosti. VIU je akreditovan od strane US Department of Education’s Council on Higher Education Administration (CHEA).

ALBANY, University at Albany

Smešten u Olbaniju (Albany), glavnom gradu države Njujork, University at Albany je vodeći državni univerzitet u ovoj regiji.

FLORIDA, Boca Beauty Academy

Boca Beauty Academy je akreditovana viša škola specijalizovana za edukaciju u oblasti beauty&spa. Škola je osnovana još 1991. godine i zahvaljujući svojoj dugoj tradiciji i profesionalizmu, danas ima poziciju lidera na ovom tržištu - nalazi se na prvom mestu u top 10 škola sa kozmetološkim programima na Floridi.

ATLANTA, Herzing University

Herzing University Herzing University je privatni američki univerzitet koji nudi programe osnovnih i postdiplomskih studija, na kampusima širom SAD, kao i put...

NEW YORK, LOS ANGELES, MIAMI, New York Film Academy

Akademija nudi kampove, kratke radionice, duže programe i studijske programe (osnovne, master studije i associate diplomu) u oblasti filma, glume, fotografije, produkcije, pisanja scenarija, dokumentarnog filma, novinarstva, 3D animacije, digitalnog editovanja, dizajna igrica, virtualne realnosti i pozorišnog mjuzikla.

SAD, KAPLAN MEDICAL

Kaplan Medical je svetski lider u pripremi USMLE (United States Medical Licensing Exam) ispita već više od 40 godina. Ispit USMLE je američki državni ispit za sticanje lekarske licence odnosno dozvole za rad u Americi. Ovaj ispit procenjuje sposobnost lekara da primeni znanja, medicinske pojmove i principe, kao i da pokaže fundamentalne veštine neophodne u radu sa pacijentima.

AKADEMSKE STIPENDIJE ZA STUDIJE U SAD

Visoko obrazovanje u Sjedinjenim Američkim Državama podrazumeva razne institucije visokog obrazovanja. Veliki broj istraživanja i donacija su učinili da se ...

CALIFORNIA, Mt Sierra College

Koledz nudi osnovne studije (Bachelor of Arts, Bachelor of Science) iz oblasti Media Arts, Business i Technology.

THOMAS COLLEGE

Nastavni program je orijentisan ka društvenim naukama i osmišljen je tako da proizvede svestrane, obrazovane ljude. To znači da ovaj program nudi i opšte obrazovanje koje će razviti studentove intelektualne sposobnosti rasuđivanja i akademske rasprave. Ovaj radno orijentisani koledž je posvećen pripremanju svojih studenata za uspešne karijere u biznisu, tehnologiji i edukaciji. Preko 90% diplomaca Thomas koledža se zaposli u stuci u roku od 90 dana po završetku studija! Koledž garantuje uspešno pronalaženje posla studentima kroz svoj program Guaranteed Job Placement.