Studiranje u Americi

ALBANY, University at Albany

Smešten u Olbaniju (Albany), glavnom gradu države Njujork, University at Albany je vodeći državni univerzitet u ovoj regiji.

ATLANTA, Herzing University

Herzing University Herzing University je privatni američki univerzitet koji nudi programe osnovnih i postdiplomskih studija, na kampusima širom SAD, kao i put...

NEW YORK, LOS ANGELES, MIAMI, New York Film Academy

Akademija nudi kampove, kratke radionice, duže programe i studijske programe (osnovne, master studije i associate diplomu) u oblasti filma, glume, fotografije, produkcije, pisanja scenarija, dokumentarnog filma, novinarstva, 3D animacije, digitalnog editovanja, dizajna igrica, virtualne realnosti i pozorišnog mjuzikla.

SAD, KAPLAN MEDICAL

Kaplan Medical je svetski lider u pripremi USMLE (United States Medical Licensing Exam) ispita već više od 40 godina. Ispit USMLE je američki državni ispit za sticanje lekarske licence odnosno dozvole za rad u Americi. Ovaj ispit procenjuje sposobnost lekara da primeni znanja, medicinske pojmove i principe, kao i da pokaže fundamentalne veštine neophodne u radu sa pacijentima.

AKADEMSKE STIPENDIJE ZA STUDIJE U SAD

Visoko obrazovanje u Sjedinjenim Američkim Državama podrazumeva razne institucije visokog obrazovanja. Veliki broj istraživanja i donacija su učinili da se ...

CALIFORNIA, Mt Sierra College

Koledz nudi osnovne studije (Bachelor of Arts, Bachelor of Science) iz oblasti Media Arts, Business i Technology.

THOMAS COLLEGE

Nastavni program je orijentisan ka društvenim naukama i osmišljen je tako da proizvede svestrane, obrazovane ljude. To znači da ovaj program nudi i opšte obrazovanje koje će razviti studentove intelektualne sposobnosti rasuđivanja i akademske rasprave. Ovaj radno orijentisani koledž je posvećen pripremanju svojih studenata za uspešne karijere u biznisu, tehnologiji i edukaciji. Preko 90% diplomaca Thomas koledža se zaposli u stuci u roku od 90 dana po završetku studija! Koledž garantuje uspešno pronalaženje posla studentima kroz svoj program Guaranteed Job Placement.

ARKANSAS STATE UNIVERSITY

ASU je državni američki univerzitet sa preko 21 akreditacije i priznanja koje je stekao od svog osnivanja 1909. godine. Nalazi se u prvih 10% svih svetskih akademskih institucija! Diploma ASU je priznata u celom svetu.