Privatne i državne srednje škole u Americi

Akademska razmena u Americi

Program akademske razmene u SAD je idealan za učenike koji žele da pohađaju državnu ili privatnu srednju školu u Americi, po ekonomski povoljnijim uslovima, ali koji žele više fleksibilnosti od onog što nudi klasičan program kulturne razmene.

CALIFORNIA, Capistrano Valley Christian Schools

Capistrano Valley Christian Schools              San Juan Capistrano, California Capistrano Valley Christian Schools (CVCS) j...

CALIFORNIA, Squaw Valley Academy

Tokom četiri godine kroz US High School Diploma program škola svoje učenike uspešno priprema za studiranje i školovanje u Americi, a u prilogu tome govorii činjenica da je prolaznost učenika na koledžima i unverzitetima čak 100%.

FLORIDA, The Kingˋs Academy

Sport je veoma zastupljen u školi, a posebno su ponosni i na svoj umetnički departman koji ima plesnu, muzičku, dramsku i filmsku akademiju. Društveni život đaka je razvijen, te učenici mogu da budu u nekom od 65 školskih muzičkih bendova, sportskih timova i đačkih klubova, a kulminacija je dvonedeljno školsko putovanje u Portoriko ili Evropu.

MAINE, Maine Central Institute

Maine Central Institute Maine Central Institute je privatna internatska škola sa dugom tradicijom, osnovana 1866. godine. Nalazi se u sigurnom gradiću Pitsfil...

Program kulturne razmene

Program razmene prevashodno je namenjen učenicima II, III i IV razreda srednjih škola. Boravak je obezbeđen u američkim porodicama i školovanje u državnim školama

Državne srednje škole

Između ogromnog broja državnih srednjih škola u Americi, izdvojili smo jedan manji broj koji po kvalitetu značajno odskaču od većine.

MASSACHUSETTS, The MacDuffie School

Kampus škole nalazi se između Njujorka i Bostona, što je odlična lokacija za učenike koji žele da bolje upoznaju kako ove gradove, tako i američku kulturu. Ovu školu pohađaju i internacionalni učenici koji dolaze iz 20 zemalja iz celog sveta.

NEW YORK, Léman Manhattan Preparatory School

Škola se nalazi na izuzetnoj lokaciji u srcu finansijskog distrikta Njujorka blizu Njujorške berze, Vol strita, sa zadivljujućim pogledom na Kip slobode, njujorški luku i donji Menhetn. Ovo je moderna, mlada škola i jedina internatska škola na Menhetnu i osim mladih iz ovog grada pohađaju je polaznici iz celog sveta.

FLORIDA, Windermere Preparatory School

Pored IB programa, škola nudi i pripremu za SAT i ACT testove potrebne za upis na univerzitete.