SAJAMSKI POPUSTI

Dragi naši putnici,

Pozivamo vas da posetite štand Egide International na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, u hali 2 (18-21. februar 2016.).

Egidini gosti na sajmu su:
18-21.02.2016. Mrs Teodora Pavlova predstavnica švajcarskog fakulteta BHMS Business & Hotel Management School će sa zainteresovanima razgovarati o studiranju (osnovne i master studije) na ovom fakultetu za turizam, hotelijerstvo i ugostiteljstvo. Fakultet se izdvaja zato što se akademska godina sastoji iz dva dela: 6 meseci nastave i 4 do 6 meseci plaćene radne prakse u Švajcarskoj.

20-21.02.2016. Mr Tiaan van der Linde, predstavnik privatnog srednjoškolskog internata u SAD.
Lyndon Institute je, u saradnji sa Egidom, odobrio POPUSTE DO 75% za učenike iz Srbije i Crne Gore, a u zavisnosti od akademskog, sportskog, umetničkog ili nekog drugog talenta ili dostignuća učenika. Lyndon Institut se nalazi u istorijskoj varošici Lindon (Lyndon) u državi Vermont, oko 290 kilometara severno od centra Bostona. Sama škola se nalazi na imanju površine od 60 hektara. Sa 600 đaka, škola je dovoljno velika da pruži raznovrsno i kvalitetno školovanje, ali dovoljno mala da osoblje škole može da posveti svakom učeniku posebnu pažnju.

Povodom nastupa na Sajmu i početka sezone prijavljivanja na programe, želimo da vas upoznamo sa aktuelnim POPUSTIMA za FIRST MINUTE prijave: 

LETNJE ŠKOLE JEZIKA ZA MLADE, GRUPNI PROGRAMI SA PRATNJOM – POPUST 100$

LONDON, UCL (14-19 god.) Engleski za mlade u centru Londona, sve znamenitosti na pešačkoj udaljenosti.

LONDON, Docklands (12-17 god.) Centralno lociran kampus sa svakodnevnim obilascima Londona

LONDON, Chalfont (8-17 god.) Kampus u prirodi, izdvojen iz gradske vreve, celodnevni obilasci Londona

BRAJTON, Brighton College (9-17 god.) Tradicionalni internat u centralnom Brajtonu, blizu plaže. HIT program!

Marchants Hill, PGL (9-17 god.) Avanturistički letnji kamp i škola engleskog jezika

NJUJORK, Pratt Institute (14-19 god.) Obilasci Menhetna, Bruklina i drugih delova grada, znamenitosti, muzeja, šoping zone, parkovi i drugo.

KIPAR, Episcopi (7-12 i 13-17 god.) Malo mesto koje se nalazi oko 12 km zapadno od Limasola, učenje engleskog, druženje, odlasci na plažu…

MALTA, Am language School (8-12 i 13-18 god.) Sveobuhvatan program učenja, odlazaka na plaže i obilazaka Malte.

ANTIBI, Atoll (8-12 i 13-17 god.) Francuski za mlade na Azurnoj obali

Učenici imaju celodnevnu pažnju profesora iz Srbije, od aerodroma u Beogradu, tokom svih segmenata programa i povratka u Srbiju.

Popusti za programe za mlade se odobravaju za prijavu do 12. marta 2016.

POPUSTI ZA ŠKOLE JEZIKA ZA ODRASLE:

VELIKA BRITANIJA20% POPUST na kurseve jezika u Londonu, Oksfordu i Brajtonu (škola UIC English)

SAD – do 100$ popusta po nedelji na kurseve jezika u školi Kaplan International  u Berkliju, Bostonu, Čikagu, Sijetlu, Njujorku, Portlandu, San Dijegu, Majamiju, San Francisku, Santa Barbari i Vašingtonu.

SAD – Florida, Fort lauderdejl 50% POPUST na kurs jezika za boravak od 24 do 52 nedelje. Pohađaš 24 nedelje kursa za cenu 12 nedelja – Škola engleskog na Floridi

Popusti se odobravaju za prijavu do 12. marta 2016. Na kurs možete otputovati tokom cele godine.

 

AUSTRIJA – 50 POPUST na kurseve jezika u Beču, za decu i odrasle za prijavu na kurs do 29. februara: Letnja škola nemačkog za mlade i Kursevi nemačkog u Beču

Share