Sajamski popusti

Povodom nastupa Egide International na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, odobreni su sledeći popusti za kurseve jezika u inostranstvu. Popusti se odobravaju za prijavu do 20. marta 2018, a putovanje se može realizovati tokom 2018. 

POSETITE NAS U HALI 2A  OD 22. DO 25. FEBRUARA, NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U BEOGRADU.

PROGRAMI ZA ODRASLE

  • ENGLESKI u Velikoj Britaniji, Malta, SAD, Irska – POPUST 20%
  • FRANCUSKI u Nici – POPUST 100-350€

PROGRAMI ZA MLADE

GRUPNI POLASCI U LETNJE ŠKOLE JEZIKA ZA MLADE POPUST 100 $
Ovi programi podrazumevaju da polaznici kreću iz Srbije sa pratnjom odgovorne osobe, koja je sa njima tokom celog trajanja programa. U školi učenike raspoređuju u internacionalne grupe na nastavi, a vannastavni program, izlete i ekskurzije grupa pohađa sa ostalim polaznicima škole. Preporučujemo ove programe polaznicima koji prvi put putuju i žele da imaju sigurno društvo i dodatni nadzor i pomoć profesora iz Srbije.

Na linku GRUPNI POLASCI možete pročitati više detalja o svakom programu, kao i pogledati galerije fotografija i utiske učenika iz predhodnih godina.

1. LONDON, Docklands Campus, East London University (uzrast 12-17 godina) Kampus se nalazi u trećoj zoni Londona, od centra je udaljen 25 minuta prevozom. Ovaj moderni kampus preporučujemo polaznicima koji žele veoma dinamičan program, program sa puno šetnje – svaki radni dan se pre ili nakon nastave obilazi London! Subotom su celodnevane ekskurzije van Londona u neke od sledećih gradova: Oksford, Kembridž, Brajton ili Bornmut.
Termin: 8.07-22.07.2018. / Cena: 1665 £ + 5400 rsd

2. LONDON, UCL – University College London (uzrast 14-19 godina)  je jedan od najčuvenijih britanskih univerziteta koji se nalazi u samom centru Londona! Specifičnost UCL kampusa je da su fakulteti i smeštajne rezidencije rasprostranjene širom jedne četvrti Londona – Bloomsbury. Program preporučujemo zrelim i odgovornim polaznicima zato što će imati slobodu kretanja između zgrade nastave i rezidencije koje nisu u ograđenom kampusu, polaznicima koji žele da su u srcu Londona na pešačkoj udaljenosti od Oxford Street, British Museum, Regent’s Park…  Svaki radni dan obilazi London i za razliku od ostalih programa nudi obilaske centra grada u večernjim časovima, a subotom se ide na izlete u druge gradove.
Termin: 22.07-05.08.2018. / Cena programa iznosi 1695 £ + 5400 rsd.

3. LONDON, Kingswood Hall  (uzrast 10-17 godina) Program se organizuje u  kampusu Kingswood Hall poznatog univerziteta Royal Holloway. Reč je o modernom i sigurnom kampusu koji je okružen zelenilom, u mirnom gradiću Egham, u zpni Velokog Londona, koji ima dobru konekciju sa centrom. Velika prednost ovog programa je odlična organizacija nastave i izleta. Danima kada se odlazi u obilaske Londona i na druge izlete učenici nemaju nastavu, a učenje se nastavlja kroz diskusije o znamenitostima koje razgledaju, dok danima kada ostaju na kampusu imaju nastavu u više blokova sa pauzama za obroke, odmor i večernje vannastavne aktivnosti. Subotom celodnevni izleti u druge gradove!
Termin: 15.07- 29.07.2018.  / Cena programa: 1565 £ + 5400 rsd.

4. BRAJTON, Brighton College (uzrast 9-17 godina) je prestižna privatna srednja škola i nalazi se u čuvenom britanskom letovalištu Brajtonu. Ovaj program spaja najbolje – siguran i miran, tradicionalni internat zatvorenog tipa, a samo na par minuta od centra Brajtona i plaže. Boravkom na ovakvom programu, Vaše dete bi bar na kratko moglo da oseti kako izgleda pohađati privatnu internatsku školu. Deca pored nastave i aktivnosti u kampusu imaju i celodnevne i poludnevne ekskurzije poput obilazaka okolnih gradova kao što su London, Oksford, Vindsor i Reding.
Termin: 01.07-15.07.2018. / Cena programa: 1715 £ + 5400 rsd.

5. Marchants Hill, PGL – AVANTURISTIČKI KAMP (uzrast 9-17 godina) u Velikoj Britaniji nudi jedinstvenu priliku da učenici pored nastave imaju organizovane i avanturističke aktivnosti poput obuka na trapezu i trambolini, streličarstvo, streljaštvo, penjanje po konopcima, snalaženje u prirodi, ekstremno spuštanje žicom, Jacob`s ladder i mnoge druge. Prednost programa je u tome što polaznici iz različitih zemalja koja su zajedno na časovima nastavljaju kao grupa vannastavne aktivnosti, te praktikuju engleski jezik i tokom zabave, ali i u večernjim časovima kada se mogu družiti u kampusu i sa britanskom decom. Polaznici će imati prilike da upoznaju London kroz celodnevnu ekskurziju i okolne gradove (Portsmut, Vindzor…) kroz poludnevne ekskurzije.
Termin: 04.08-18.08.2018. / Cena programa: 1390 £ + 5400 rsd

6. MALTA, am Language Studio (uzrast 8-12 i 13-18 godina) je interesantna kombinacija učenja jezika i morskih aktivnosti na sunčanoj Malti i jedan od naših najpopularnijih programa. Polaznici su smešteni u hotelu sa 3* u višekrevetnim sobama (tri do pet kreveta), a hotel se nalazi na samoj obali uz šetalište. Svako popodne učenici imaju organizovane odlaske na plažu ili obilaske Malte, dok se u večernjim časovima druže na zabavama ili imaju noćne obilaske grada.
Termin: 28.07-11.08.2018.  / Cena programa iznosi 1625€ + 5400 rsd.

7. KIPAR, English in Cyprus (uzrast 7-12 i 13-17 godina) program je idealan za polaznike koji žele da osete pravu kampersku atmosferu učeći jezik u opuštenoj morskoj atmosferi Kipra. Program je organizovan u malom i mirnom mestu Episkopi koje se nalazi na svega 15 minuta vožnje od grada Limasol. Polaznici borave u hotelu u kojem se organizuje i kompletan vannastavni program druženja i aktivnosti,  a nastava se odvija u modernom školskom centru koji je udaljen svega 5 minuta hoda od hotela. Savkodnevno, polaznici biraju da li žele slobodno vreme da iskoriste na bazenu ili na plaži.
Termin na programu je 22.07-05.08.2018. / Cena programa: 1525 € + 5400 rsd.

8. NJUJORK, Iona College (uzrast 11 -19 godina) Koledž se nalazi u delu Njujorka New Rochelle, na samo 30 minuta vožnje od Menhetna i deo je grada sa brojnim prodavnicama, zabavnim sadržajima, šoping centrima, bioskopom…). Učenicima su obezbeđene VIP ulaznice za obilaske atrakcija Njujorka, što podrazumeva da nema čekanja u redu, već im je omogućen direktan ulazak. Kako je bezbednost učenika na prvom mestu, za ekskurzije je obezbeđen prevoz u privatnim, klimatizovanim školskim autobusima. Program podrazumeva obilaske svih znamenitosti Njujorka, ali ostavlja i slobodnog vremena za šoping, odmaranje u Central parku…
Termin: 17.07-31.07.2018.  / Cena programa: 3365 $  + 5400 rsd.

 

Share