Učenje engleskog jezika u Londonu

London

Škola

Select English

Škola  se nalazi u Londonu, u kvartu zvanom Crystal Palace Škola pruža izvrsnu priliku za učenjem engleskog jezika u Londonu. Srednje veličine, 12 svetlih i udobnih učionica, kafeterija i lepa bašta u kojoj možete uživati tokom časova odmora. Polaznici škole mogu besplatno koristiti bežični internet u celoj školi.

Dolaskom u školu dobija se najviši standard u nastavi, što garantuje i Britanski Savet i članstvo škole u ARELS-u.

Škola ima i  veoma kvalitetan centar u Kembridžu.

Vreme van nastave – Jedan od razloga zašto se polaznici odlučuju da uče engleski u Engleskoj je taj što se učenje jezika nastavlja van učionice. Škola polaznicima stavlja na raspolaganje sve školske resurse za samostalan rad – veliku biblioteku, video i audio materijal i ostalo.

U slobodno vreme, saznanja o Engleskoj polaznik može produbljivati upoznajući zemlju i njene ljude. Nudi se stimulativni program aktivnosti, poput besplatnih video večeri, odlazaka u diskoteke i na prijeme, bioskope, pozorišta, poznata mesta u gradu, koncerte kao i opcione ekskurzije u Oksford, Kembridž, Stratford i višednevna putovanja u Jezersku oblast, Škotsku, Vels ili Pariz. Takođe,  škola se trudi da polaznike maksimalno angažuje u cilju unapređenja jezičkih veština. Polaznik može dobiti uređaj za snimanje i biti zamoljen da intervjuiše svoje domaćine ili nekoga na ulici, a potom se taj snimak analizira na času.

Destinacija

“Kada se čovek umori od Londona, umori se od života!”- Samuel Johnson, pisac, 1709-1784 

Dve stotine godina kasnije ova rečenica je i dalje aktuelna. Bilo da ste zainteresovani za umetnost, modu, muziku, klubove, komediju, pozorište, kupovinu, muzeje, parkove, popodnevni čaj, kraljevsku porodicu, poznate ličnosti, pijace, pabove, fotografiju, restorane, antikvitete, nakit, istoriju ili politiku u Londonu ćete naći nešto za sebe. Tamo Vas čekaju svetski poznate znamenitosti kao što su Buckingham Palace, Big Ben, Covent Garden, Piccadily Circus, Tower Bridge, London Eye, Madame Tussauds… kao i ostale manje poznate ali podjednako zanimljive lokacije u kojima ćete sigurno uživati i želeti da im se vratite!

Crystal Palace je šarmantan rezidencijalni deo grada sa pregršt kafea, restorana i pabova. Ovaj deo grada se nalazi na najvišoj tački južnog Londona i ima fantastičan pogled na ceo London. Crystal Palace je svoje ime dobio po  čuvenoj građevini u kojoj se održala Velika izložba 1851. godine.

Iz ovog dela Londona se veoma lako stiže do centra i svih kulturno-istorijskih znamenitosti po kojima je London i čuven.

Kursevi

Kursevi koje ova škola engleskog u Londonu nudi su:

Standardni kurs od 15 časova nedeljno daje vremena da se polaznik pored nastave i razonodi;

Intenzivni kurs od 25 časova nedeljno je idealan  za polaznike koji žele brži napredak za kraće vreme;

Privatni časovi 1:1 organizovani u skladu sa Vašim interesovanjima i potrebama. Mogu se pohađati samo individualni časovi ili kao dodatak grupnom kursu.

Poslovni Engleski od 15 časova nastave i 3 popodnevna obilaska u Londonu. Posete uklučuju obilaske The House of Parliament, Kensington palace, BBC Broadcasting House, The Old Bailey- Central Criminal Court, The Bank of England i kompanija kao što su Fuller’s  Brewery, Lloyds of London i Coca-Cola.

Letnji kurs se odvija tokom jula i avgusta.

Božićni kurs  se odvija od 12.12 do 30.12.2016.

Smeštaj

Porodični smeštaj je najpreporučljiviji vid smeštaja zato što pruža priliku da se vežba engleski i van učionica, u realnim životnim situacijama. Select English vam garantuje visok standard ovog tipa smeštaja. Sve porodice nude doručak i večernji obrok svaki dan. Uz to, ručak (ili užina) su obezbeđeni subotom i nedeljom. Rezidencijalni smeštaj se nalazi na samo 10 minuta peške od čkole i na raspolaganju je tokom čitave godine. Sastoji se iz dva trosobna stana, u kojima su smešteni samo polaznici škole. Svaki stan ima kupatilo i kuhinju sa trpezarijom, koji su na raspolaganju svim stanarima. Polaznici imaju mogućnost da sami pripremaju obroke u zajedničkoj kuhinji. U školi postoji mogućnost doplate ručka u toku radnih dana.

Za polaznike koji žele hotelski smeštaj, na raspolaganju je Queens hotel, koji se nalazi na samo 5 minuta peške od škole. U pitanju je stilizovana viktorijanska zgrada sa prijatnom atmosferom. Boravak je na bazi noćenja sa doručkom. Svaka soba ima svoje kupatilo.

Akreditacije

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Marina, 24, dvonedeljni kurs

Išla sam na dvonedeljni kurs engleskog jezika u školi Select English. Veoma mi se svidelo jer su profesori takvi da su predavanja učinili zanimljivim, mnogo drugačije u odnosu na predavanja engleskog koja imam na fakultetu, a koja se strogo drže knjige. Ovde je na predavanjima fokus na priči, a to je glavna stvar kojoj se kod nas ne poklanja toliko pažnje. Porodica kod koje sam boravila bila je baš fina i ostali smo u kontaktu. Upoznala sam mnogo novih ljudi iz cele Evrope i mislim da je ovaj kurs jedno od najdragocenijih iskustava koje sam ikada imala.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print