Kurs italijanskog jezika u Italiji

Škola

Scuola Leonardo da Vinci

Sa 35 godina iskustva, ova škola pruža širok spektar različitih kurseva italijanskog jezika tokom čitave godine. Sva četiri školska centra locirana su u najatraktivnijim zonama gradova, u neposrednoj blizini mnoštva znamenitosti i idealni su za učenje italijanskog u Italiji. Radi se u malim grupama, sa najviše 12 polaznika po grupi.

Vreme van nastave –  Gradovi i njihova okolina pružaju gotovo neograničene mogućnosti. Škola redovno organizuje obilaske umetničkih i istorijskih lokacija, poludnevne i celodnevne ekskurzije, biciklističke ture, posete vinskim podrumima, filmske večeri i druženja za vreme kojih učenici i nastavnici imaju prilike da se bolje upoznaju. Boravak će svakako ostati u lepom sećanju po učenju jezika u školi u Italiji, ali i po bogatom programu vannastavnih aktivnosti.

Destinacija

Ovaj grad u središnjoj Italiji, u pokrajini Toskana, svetski je poznat kao grad sa očuvanim srednjovekovnim jezgrom i ogromnim kulturnim i umetničkim nasleđem, zbog čega je pod zaštitom UNESCO-a. Sam centar grada, Trg Piazza del Campo, mesto je mnogih dešavanja, proslava i festivala. Uličice koje se pružaju na tri brda na kojima leži grad daju poseban šarm gradu koji je čuven po tradicionalnim konjskim trkama Palio i brojnim kulturno-zabavnim događajima i programima.

Kursevi

Škola nudi sledeće kurseve jezika:

  • Intenzivni kurs (20 časova nedeljno);
  • Super intenzivni kurs jezika (30 časova nedeljno);
  • Super intenzivni plus kurs (20 + 5 ili 20 +10 časova individualne nastave nedeljno);
  • Super intenzivni kurs u malim grupama (30 časova nedeljno);
  • Kurs jezika za seniore 50+ (20 časova nedeljno + program aktivnosti);
  • Italijanska tura (20 časova nedeljno, boravak u školskim centrima različitih gradova),
  • Program Gap Year (650 nastave jezika i italijanske kulture);
  • Ispitni kursevi (DELI, DILI, DILC, DALI, DALC);
  • Profesionalni kursevi (30 časova nedeljno);
  • Individualna nastava.

Smeštaj

Škola svojim polaznicima obezbeđuje nekoliko vidova smeštaja: porodični u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama (noćenje sa doručkom ili polupansion), smeštaj u zajedničkim apartmanima (jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama) sa zajedničkim kupatilom i kuhinjom (koje polaznici dele međusobno ili sa vlasnikom). Na zahtev, pored uobičajenog vida smeštaja, može da se rezerviše i hotelski smeštaj svih kategorija, privatni apartmani, rezidencije i sl.  Moguće je obezbediti transfer sa aerodroma do smeštajnog kapaciteta pojedinca.

Galerija

Akreditacije

CSN

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print