Škola jezika u Engleskoj

staford house

Škola

Stafford House International

Škola engleskog jezika sa preko 60 godina iskustva u pružanju usluga učenja engleskog jezika internacionalnim polaznicima. Uspeh škole se zasniva na četiri ključna principa: personalizovanoj usluzi, visokom nivou nastave, odličnim objektima i nastavnim pomagalima i fleksibilnosti. Bilo da želite da usavršite engleski za svakodnevnu komunikaciju, poslovni napredak, upis na akademske studije, škola ima odgovarajući program za Vas u nekom od svoja tri centra u Londonu, Brajtonu i Kenteberiju. Sve tri škole su dizajnirane prema najvišim standardima. Učionice su svetle i prijatne, sa savremenom tehnologijom uključujući IT prostorije, bežični internet, udobne prostorije za odmor i druženje polaznika. U školama takođe  postoje i biblioteke iz kojih možete iznajmiti knjige i tako proširiti svoje učenje i van učionica. Sve učionice su opremljene najsavremenijim interaktivnim tablama što omogućava upotrebu HD videa i društvenih mreža u nastavi. Škola u Brajtonu je na odličnoj lokaciji okružena mnogim prodavnicama, kafeima i čuvenom Regency Building. Škola je udaljena oko 10 minuta peške od centra grada i isto toliko od obale mora.

Destinacija

Brajton (Brighton) je kosmopolitski, dinamičan grad pun mladih, na južnoj obali Engleske, 50 minuta od Londona. Ulice i obale grada su pune života, naročito u toku letnjih meseci kada se organizuju muzički festivali, koncerti i bioskop na otvorenom. Glavna plaža nosi prestižnu Blue Flag zastavu kao priznanje čistoće i lepote obale i mora. Ukoliko slobodno vreme želite da provedete u prirodi, uživaćete u posetama Royal Pavillion – bivšoj kraljevskog rezidenciji, nacionalnom parku South Downs; Devil’s Dyke – najdužoj i najdubljoj suvoj kotlini u Velikoj Britaniji sa čijih vrhova se pruža zadivljujuć pogled. Škola je na odličnoj lokaciji, okružena mnogim prodavnicama i kafeima, a udaljena je oko 10 minuta hoda od centra grada i isto toliko od obale mora.

Kursevi

Škola pruža sledeći izbor kurseva engleskog jezika: standardni engleski, intenzivni engleski, super-intenzivni engleski, poslovni engleski, IELTS pripremni kurs, ispitne kurseve (FCE, CAE,CPE) i privatne 1:1 časove.

Smeštaj

Škola smatra da je prijatan boravak van škole podjednako bitan kao i kvalitetna nastava u školi. U ponudi su pažljivo izabrane opcije porodičnog, rezidencijalnog i privatnog smeštaja. Porodični smeštaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama na bazi  polupansiona radnim danima, sa punim pansionom vikendom. Rezidencijalni smeštaj podrazumeva boravak u jednokrevetnim sobama visokog kvaliteta sa sopstvenim kupatilom. Privatni smeštaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama u zajedničkom stanu se preporučuje polaznicima koji planiraju duži boravak.

Akreditacije

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

ALTO

alto

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print