Škola engleskog jezika u Londonu

kurs engleskog Central_London

Škola

Embassy English

Central London

Ova organizacija priznata je kao vodeći organizator programa engleskog jezika već više od 30 godina. Kursevi jezika za odrasle organizuju se na preko 18 različitih lokacija, a na engleskom govornom području – širom Engleske, Amerike, Kanade, Australije i Novog Zelanda.

U septembru 2014. godine u Londonu je otvoren najnoviji školski centar pod okriljem ove organizacije – Embassy Central London. Nalazi se u centru popularnog West End-a, dela Londona poznatog po dobroj kupovini, zabavi i obrazovnim institucijama. Okružen je prvoklasnim radnjama, kafeima, bioskopima i pozorištima.

Ovaj školski kampus, koji se nalazi u sklopu Pravnog univerziteta, svojim polaznicima pruža odličnu uslugu, uključujući besplatan WiFi, prostorije sa kompjuterima, interaktivne table, biblioteku, prostoriju za odmor i druženje kao i kafić u zgradi škole.

Vreme van nastave – Nakon nastave škola organizuje bogat program aktivnosti i obilazaka. Obilaze se lokacije poput Brajtona i Hova, dvorca Vindzor, istorijskog grada Bat, ali i poznatnih znamenitosti poput Stounhendža.

Pored ekskurzija, organizuju se krstarenja po Temzi, šoping ture po gradu, kuglanje, bioskopske večeri, posete različitim klubovima, obilasci muzeja i galerija. Vannastavni program je opcioni, a raspored aktivnosti možete dobiti po dolasku u školu. Neke aktivnosti na raspolaganju su uz doplatu.

Destinacija

U jugoistočnoj Engleskoj, na obalama Temze, nalazi se London – grad koje privlači milione posetilaca iz svih krajeva sveta. Ubraja se među najveće gradove u svetu, a jedan je od najvažnijih političkih, obrazovnih, kulturnih, turističkih, finansijskih, modnih i sportskih centara u svetu.

Zahvaljujući bogatoj i dugoj istoriji, u Londonu se danas nalaze brojni kulturno-istorijski spomenici po kojima je prepoznatljiv – Vestminsterska palata, katedrala Svetog Pavla, Trafalgar Skver, Tauerbridž, Britanski muzej, Nacionalna galerija, Bakingemska palata i drugi.

Za ljubitelje zabave i atrakcija, grad u svojoj ponudi ima čuveno Londonsko oko, mnoštvo parkova, prodavnica, bioskopa, butika za šoping, kafića i restorana za svačiji ukus.

Kursevi

Škola engleskog jezika u svojoj ponudi ima sledeće kurseve engleskog jezika:

  • Standardni kurs jezika (20 časova nedeljno);
  • Intenzivni kurs jezika (28 časova nedeljno);
  • Engleski za početnike (28 časova nedeljno);
  • Poslovni kurs jezika (28 časova nedeljno);
  • Komunikacijske veštine (28 časova nedeljno);
  • Priprema za IELTS (28 časova nedeljno);
  • Privatni kurs 1 na 1 (5/10 časova nedeljno).

Smeštaj

Polaznicima škole na raspolaganju su različiti tipovi smeštaja – studentske rezidencije Depot Point i Stay Club, kao i porodični smeštaj. Rezidencija Depot Point se nalazi na pešačkoj udaljenosti od škole i nudi jednokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom i upotrebom kuhinje, dok se rezidencija Stay Club nalazi u Kamdenu, na oko 15 minuta udaljenosti metroom od školskog centra i nudi jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom i upotrebom kuhinje. Porodični smeštaj podrazumeva boravak kod domaćina sa kojim svakodnevno možete da usavršavate svoje znanje engleskog jezika. Porodice su udaljene 30-60 minuta gradskim prevozom od školskog centra, a smeštaj podrazumeva jednokrevetne ili dvokrevetne sobe sa kupatilom koje je zajedničko celom domaćinstvu. U cenu porodičnog smeštaja uključeni su obroci u vidu doručka ili polupansiona (doručak i večera).

Akreditacije

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print