Škola engleskog jezika za mlade u Londonu

Škola

Sprachcaffe London

Uzrast polaznika 12-21 godina

Sprachcaffe je svetska organizacija koja nudi izbor u učenju 7 svetskih jezika na čak 30 destinacija. Polaznici iz celog sveta odlučuju se za ovu školu jer im učenje u opuštenoj atmosferi omogućava da lako prevaziđu nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom jeziku.

Čitav tim ljudi radi na osmišljavanju vannastavnih aktivnosti sa ciljem da omoguće polaznicima kursa da se što uspešnije integrišu i shvate običaje i kulturu domaćina. S obzirom na to da je sigurnost dece na prvom mestu, uz njih se uvek nalazi neko od predstavnika školskog osoblja, kako tokom nastave, tako i za vreme ekskurzija i ostalih aktivnosti.

Vannastavne aktivnosti – Pored nastave engleskog jezika, škola organizuje bogat vannastavni program za svoje polaznike. U cenu programa uključene su poludnevne i celodnevne ekskurzije koje se organizuju vikendom, ali i različite dnevne i večernje aktivnosti tokom radnih dana (sportske aktivnosti, kuglanje, roštilj i mnoge druge).

Destinacija

Izuzev što je glavni grad Engleske i Velike Britanije, London je jedan od najvećih turističkih, kulturnih i komercijalnih centara u svetu, sa nekim od najboljih muzeja i galerija na svetu, prelepim parkovima i palatama. Pored toga, London je muzički, pozorišni, obrazovni i modni centar koji živi 24 sata dnevno.

Samo neke od poznatih znamenitosti jesu londonski Tower, dom britanske kraljevske porodice – Buckingham Palace ispred koje je čuvena smena garde, Westminster sa Big Ben-om, mnoštvo muzeja, Trafalgar Square sa spomenikom Nelsonu, Picadilly Circus i reka Temza, te mnoge druge atrakcije. Škola  jezika u Londonu nalazi se u trećoj gradskoj zoni, u delu grada zvanom Iling (Ealing) koji ima dobru metro vezu sa ostalim delovima Londona.

Kursevi

Ova škola jezika realizuje dva tipa programa za mlade:

Standardni kurs jezika koji podrazumeva 20 časova jezika u trajanju od 45 minuta nedeljno i intenzivni kurs jezika koji podrazumeva 30 časova engleskog jezika nedeljno.

Pre odlaska u školu radi se onlajn test procene znanja jezika, pri čemu se stavlja akcenat na gramatiku i rečnik. Na osnovu rezultata testa, deca se svrstavaju u grupe od 12 do 15 polaznika na istom jezičkom nivou. Deca su iz različitih zemalja i približno istog uzrasta, što učenje jezika čini još zanimljivijim.

 

Smeštaj

London  Ealing centar nalazi se u predgrađu Londona, na oko 30 minuta od samog srca grada. Ova jedinstvena škola jezika smeštena je u istimenom predgrađu Londona, koji je prepoznatljiv po prirodi i zelenilu. Sve porodice u kojima su smešteni polaznici nalaze se u pešačkoj udaljenosti od Ealing centra. London St. Margaret’s je internatska škola u Harry Potter stilu  koja datira još iz 1749. godine. Smeštena je u Bushey, predgrađu Londona u vrlo sigurnom okruženju i udaljena je od centra grada oko sat vremena. U kampusu škole za polaznike je organizovano sve, od nastave i vannastavnih aktivnosti, sve do smeštaja i ishrane.

Akreditacije

ACCET

ALTO

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print