Škola engleskog na Malti

skola engleskog na malti gv

Škola

GV Malta English Centre

Škola je osnovana 1999. godine u mestu St. Paul’s Bay i smeštena je u lepoj malteškoj vili na oko 150 metara pešačke udaljenosi od plaže. Škola je akreditovana od strane Ministarstva obrazovanja Malte i član je organizacija Quality English i FELTOM što garantuje visok standard nastave. Raspolaže sa klimatizovanim i modernim učionicama opremljenim interaktivnim tablama. Polaznicima su na raspolaganju kafeterija, prostorija za odmor, prostorija za samostalno učenje, TV, automati sa pićima i grickalicama, krovna terasa i besplatan WiFi internet.

Vreme van nastave: Za vreme kursa polaznici mogu svoje slobodno vreme upotpuniti raznim aktivnostima. Škola organizuje posete Valeti, Rabatu, Mdini i krstarenja do obližnjih ostrva poput Komina. Pored toga, polaznici mogu odabrati ronjenje, sportove na vodi, jahanje i vožnje bicikla. Posle podne se može provesti u obilascima spomenika kulture i drevnih građevina.

Destinacija

Ova ostrvska zemlja locirana na Mediteranu, južno od Sicilije, a severno od Libije, spada u jednu od najmanjih i najgušće naseljenih država na svetu. Zbog svog strateškog položaja, Malta je tokom istorije bila pod okupacijom Feničana, Rimljana, Arapa, Templara, Francuza i Britanaca. Svi oni su ostavili traga na ostrvu u vidu bogatog istorijskog nasleđa. Šarmantna država poput Malte ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, prelepa mala sela, autentične praznike i običaje. Samo neke od znamenitosti koje svakako treba videti jesu palata Grandmaster’s, Sacra Infermeria, National Museum of Fine arts, mnoštvo galerija, arheološka nalazišta, kao i pregršt restorana, kafića i klubova, jer je ova država specifična po svom noćnom životu.

Kursevi

Ova škola jezika na Malti nudi sledeće kurseve:

  • Standardni kurs jezika (20 časova nedeljno)
  • Intenzivnikurs jezika (30 časova nedeljno)
  • Ispitni kurs koji priprema za ispite FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL i uključuje 20 časova u grupi i 10 individualnih časova nedeljno.
  • Poslovni engleski (20/30 časova nedeljno)
  • Kombinovani kursevi – opšti engleski i poslovni engleski: 20 časova opšteg engleskog i 10 časova poslovnog engleskog.

Smeštaj

Porodični smeštaj je najbolji način da se vežba engleski van učionice. Porodice se nalaze na pešačkoj udaljenosti od škole, od nekoliko minuta do najviše 30 minuta. Osoblje škole redovno posećuje porodice, kako bi bili uvereni da su njihovi domovi topla i prijatna mesta za polaznike. U porodici je obezbeđen polupansion, a pun pansion se može doplatiti. Sobe mogu biti jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sa obezbeđenom posteljinom i peškirima. Sobe se čiste jednom nedeljno. Polaznicima je jednom nedeljno obezbeđena i usluga pranja stvari. U ponudi smeštaja su i GV apartmani koji su locirani u na 5 minuta peške od škole. Polaznici smešteni u apartmanima mogu imati zajedničko ili privatno kupatilo. Apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju i mašinu za veš. Škola sarađuje sa nekoliko hotela, tako da je i ovaj tip smeštaja moguć na upit.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print