Škola engleskog u Kembridžu

skola-engleskog-kembridz

Škola

Select English

Select English Cambridge je škola u porodičnom vlasništvu i kako takva, neguje gostoprimiljiv i topao odnos sa svojim polaznicima. Škola poseduje 16 svetlih i udobnih učionica, od kojih je većina sa interaktivnim tablama, prostoriju za odmor i druženje polaznika i lepu baštu u kojoj možete uživati tokom časova odmora. U okviru škole nalazi se i kompjuterska soba sa kompjuterima koji su povezani sa internetom i štampačima. Polaznici škole mogu besplatno koristiti bežični internet u celoj školi.

Vreme van nastave – Jedan od razloga zašto se polaznici odlučuju da uče engleski u Engleskoj je taj što se učenje jezika nastavlja van učionice. U slobodno vreme, saznanja o Engleskoj polaznik može produbljivati upoznajući zemlju i njene ljude. Za svoje polaznike škola organizuje brojne vannastave aktivnosti koje uključuju celodnevne izlete vikendom u London, Stounhendž, Liverpul… Svoje slobodno vreme možete iskoristiti za posete nekih od glavnih atrakcija kao što su kapela King’s koledža, neki od mnogobrojnih muzeja, i drugih znamenitosti ovog grada.

Destinacija

Grad izuzetne arhitekture, istorije i tradicije vidljivih na svakom koraku, Kembridž je po mnogo čemu izuzetan univerzitetski grad. Svetski poznat kao središte internacionalnog obrazovanja i usavršavanja engleskog jezika, Kembridž je idealno mesto za usavršavanje znanja jezika. Zahvaljujući ogromnom broju istorijskih i kulturoloških znamenitosti, u gradu nikada nije dosadno. Možete obilaziti istorijske univerzitetske zgrade, popiti piće u nekom od lokalnih kafea ili čuvenih studentskih pabova, ići u kupovinu u Grand Arcade ili prosto šetati ulicama i upijati lepotu grada. Možete i da probate u čuveni punting!

Dolaskom u školu dobija se najviši standard u nastavi, što dokazuje akredutacije British Council-a i ISI.

Kursevi

Kursevi koje ova škola engleskog u Kembridžu nudi su:

Standardni kurs od 20 časova (15 sati) nedeljno daje vremena da se polaznik pored nastave i razonodi;

Intenzivni kurs od 28 časova (21 sat) nedeljno je idealan  za polaznike koji žele brži napredak za kraće vreme;

English + IELTS kurs od 32 časa (24 sata) nastave nedeljno je namenjen polaznicima kojima je cilja da studiraju ili rade u zemljama engleskog govornog područja ili tamo gde je engleski glavni jezik komunikacije.

Smeštaj

Porodični smeštaj je najpreporučljiviji vid smeštaja zato što pruža priliku da se vežba engleski i van učionica, u realnim životnim situacijama. Select English vam garantuje visok standard ovog tipa smeštaja. Sve porodice nude doručak i večernji obrok svaki dan. Smeštaj je u jednokrevetnim sobama, sa zajedničkom upotrebom kupatila i ostalih zajedničkih prostorija

Rezidencijalni smeštaj je na raspolaganju polaznicima samo u letnjem periodu. Polaznici su smešteni u jednokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, dok kuhinju deli 6 studenata.

Akreditacije

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print