Škola engleskog u Kembridžu

skola-engleskog-kembridz

Škola

Select English

Select English Cambridge je škola u porodičnom vlasništvu i kako takva, neguje gostoprimiljiv i topao odnos sa svojim polaznicima. Škola poseduje 4 zgrade u okviru svog kampusa, a svojim polaznicima obezbeđuje kvalitetnu nastavu u 16 svetlih i udobnih učionica, od kojih je većina sa interaktivnim tablama. Na raspolaganju je i zajednička prostorija za odmor i druženje polaznika, kao i lepa bašta za relaksaciju u pauzama ili nakon nastave. Polaznici škole mogu besplatno koristiti bežični internet u celoj školi.

Dolaskom u školu dobija se najviši standard u nastavi, što dokazuju akreditacije British Council-a i ISI.

Vreme van nastave – Jedan od razloga zbog kog se polaznici odlučuju da uče engleski u Engleskoj je taj što se učenje jezika nastavlja i van učionice. U slobodno vreme, saznanja o Engleskoj polaznik može produbljivati upoznajući lokaciju i njene stanovnike. Za svoje učenike škola organizuje brojne vannastave aktivnosti koje uključuju celodnevne izlete vikendom u London, Stounhendž, Liverpul i dr. Svoje slobodno vreme polaznici mogu da iskoriste za razgledanje znamenitosti kao što su kapela King’s koledža, neki od mnogobrojnih muzeja i drugih atrakcija ovog grada.

Destinacija

Čuven po svojoj izuzetnoj arhitekturi, istoriji i tradiciji vidljivoj na svakom koraku, Kembridž je po mnogo čemu poseban univerzitetski grad. Svetski poznat kao dom prestižnog univerziteta i središte internacionalnog obrazovanja, Kembridž je idealno mesto za usavršavanje engleskog  jezika. Zahvaljujući ogromnom broju kulturno-istorijskih znamenitosti, ovaj grad nudi kvalitetan I zanimljiv sadržaj svojim posetiocima, od obilaska istorijskih univerzitetskih zgrada, opuštanja u nekom od lokalnih kafea ili čuvenih studentskih pabova,  kupovine  u Grand Arcade do inspirativnih šetnji ulicama, uživanja u lepoti grada i čuvenom punting –u.

Kursevi

U ponudi škole su sledeći kursevi:

  • Standardni kurs (20 časova nedeljno);
  • Intenzivni kurs (28 časova nedeljno);
  • Standardni/Intenzivni kurs + IELTS kurs (32 časa nedeljno).

Smeštaj

Škola svojim polaznicima obezbeđuje dve vrste smeštaja. Porodični smeštaj, koji pruža priliku da se vežba engleski jezik i van učionica, u realnim životnim situacijama i svakodnevnoj  komunikaciji sa domaćinskom porodicom. Select English vam garantuje visok standard ovog tipa smeštaja. Sve porodice nude doručak i večernji obrok svaki dan. Smeštaj je u jednokrevetnim sobama, sa zajedničkom upotrebom kupatila i ostalih zajedničkih prostorija.

Rezidencijalni smeštaj je na raspolaganju polaznicima samo u letnjem periodu. Polaznici su smešteni u jednokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, dok kuhinju deli 6 studenata.

Akreditacije

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print