Španski u Meksiku

playa-del-carmen-spanski-kurs-meksiko

Škola

Sprachcaffe

Ova organizacija omogućava učenje 7 svetskih jezika (engleski, francuski, nemački, španski, italijanski, kineski i arapski) na 30 destinacija širom sveta. Sa više od 30 godina radnog iskustva, ova organizacija u svojoj ponudi ima kurseve jezika različitog intenziteta, a adekvatne nastavne metode olakšavaju brz proces učenja i razvoj komunikacija.

Školski centar smešten je u samom centru grada, na manje od 10 minuta do plaže, a u blizini svih dešavanja i atrakcija. Školska zgrada je tipična meksička kuća u hacienda stilu i raspolaže sa učionicama, prostorijom za odmor nakon nastave, restoranom i barom i internet kafeom.

Vreme van nastave Škola za svoje polaznike organizuje različite vannastavne aktivnosti i eksurzije. Aktivnosti mogu biti posete i obilasci različitih atrakcija, zabave kod bazena, bioskopsko veče, žurke na plaži uz roštilj, fudbal ili odbojka na plaži, časovi salse, koktel veče, različiti sportovi, ali i obilasci okolnih mesta.

Destinacija

Meksiko je federalna republika, smeštena na jugu severne Amerike, koja je okružena Pacifičkim okeanom i Karipskim morem. Po veličini ovo je peta zemlja u Americi i trinesta po veličini nezavisna država u svetu.

 Playa del Carmen je jedno od glavnih svetskih odredišta za ljubitelje ronjenja zahvaljujući živopisnom podvodnom svetu i fascinantnim pećinama. Grad je smešten na istočnoj obali Meksika, a južno od Kankuna.

Ovo mesto je danas mnogo više od malog ribarskog sela kakvo je nekad bilo. Moderna i atraktivna destinacija pored odličnih plaža nudi i veliki broj restorana, kafića i butika duž glavne ulice Pete avenije. Svakako  nezaobilazna atrakcija su i ruševine Coba Mayan Village.

Kursevi

U ponudi su sledeći kursevi španskog jezika:

  • Standardni kurs jezika (20 časova jezika nedeljno)
  • Intenzivni kurs jezika (30 časova jezika nedeljno)
  • Kurs 1 na 1 (2, 4 ili 6 časova dnevno).

Nastava se odvija radnim danima, u prepodnevnom ili poslepodnevnim terminu, a u malim grupama od maksimalno 10 polaznika po grupi. Minimalan uzrast za pohađanje kurseva jezika je 16 godina.

Pred dolazak u školu polaznici rade online test procene trenutnog nivoa znanja. Nakon urađenog testa raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe prema nivou jezika koji poseduju.

Smeštaj

Škola u svojoj ponudi ima dva tipa smeštaja za polaznike – komfort rezidencija i porodični smeštaj. Porodični smeštaj podrazumeva da bi polaznik boravio kod porodice domaćina. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu sobu, a u cenu je uključen doručak. Komfort rezidencija je namenjena polaznicima koji žele više samostalnosti i nezavisnosti tokom boravka u Meksiku. Smeštaj podrazumeva jednokrevetne ili dvokrevetne sobe, a u cenu nisu uključeni obroci.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print