SPORTSKI KAMPOVI

SOTOGRANDE, Sotogrande International School

Letnji program odvija se u kampusu škole San Roque koji je otvoren 2013. godine u mirnom okruženju punom zelenila, sa pogledom na more.

LONDON, Choices International

Elite High Performance Tennis Academy program organizuje se u Londonu, u saradnji sa čuvenom teniskom akademijom Annabel Croft i njenim timom. Annabel Croft je nekadašnja najbolja britanska teniserka, koja je svojevremeno bila rangirana među 20 najboljih svetskih teniserki.

MALTA, Marco Risso Waterpolo Camp

Kamp se bazira na vaterpolo treninzima na kojima polaznici usavršavanju svoje individualne sportske veštine i taktičku svest, istovremeno boraveći u internacionalnom okruženju.

ST. GILGEN, St. Gilgen International School

Letnji program organizuje se u izvanrednim objektima škole koji su raspoređeni po celom selu. Postoiji čak nekoliko rezidencija u kojima su polaznici smešteni. Škola poseduje i IT kabinet i biblioteku, umetničku garažu, prvoklasni studio glume i pozorište – St. Gilgen Kino i još mnoštvo toga. Škola koristi i veliki broj sportkih objekata širom mesta – terene za fudbal, odbojku, košarku, trčanje, skijanje, ragbi, triatlon i drugo.

UK, NIKE Sport Camps

NIKE Sports Camps United Kingdom Uzrast polaznika 8-17 godina Euro Sports Camps su licencirani Nike Sports Camps programi u Velikoj Britaniji koji obuhvataju sp...

YORK, Village Camps

Veličanstven kampus Queen Ethelburga’s College je smešten usred zelenih livada i pitomih šumaraka u neposrednoj blizini grada. Škola spada u jednu od najbolje opremljenih internatskih srednjih škola u Velikoj Britaniji, sa prostranim i kompletno klimatizovanim sportskim centrom u sklopu koga se nalaze košarkaški tereni i zatvoreni bazen od 25m.

ARSENAL Soccer School

Program predstavlja kombinaciju usavršavanja engleskog jezika (15 sati nedeljno) sa fudbalskim treninzima (20 sati treninga nedeljno).

Nastava engleskog podrazumeva časove kroz koje se usavršava fudbalska terminologija upotebom specijalizovanog fudbalskog udžbenika.

WARMINSTER, Warminster School

Škola je locirana u istorijskom gradu Vorminster, a u blizini se nalaze rimski grad Bat i Stounhendž i nudi engleski uz tenis, golf, jahanje, umetnost i dizajn.

ROEDEAN, Roedean Academy

Uz 15 sati nastave engleskog jezika koja se održava u prepodnevnim satima, deca imaju dovoljno vremena i za vannastavne aktivnosti: JEDRENJE, GOLF, PLES, MULTI-SPORT, UMETNOST I DIZAJN

ARDMOR FUDBALSKA AKADEMIJA

Letnja škola fudbala u Lidingtonu predstavlja idealan spoj usavršavanja engleskog jezika i razvoja fudbalskog talenta. Kamp raspolaže sa modernim objektima, fudbablskim terenom, dva jezera i bezbednim prostorom za boravak dece koji je dovoljno blizu aerodroma i gradova poput Bata i Londona.