SPORTSKI KAMPOVI

ARSENAL Soccer School

Program predstavlja kombinaciju usavršavanja engleskog jezika (15 sati nedeljno) sa fudbalskim treninzima (20 sati treninga nedeljno).

Nastava engleskog podrazumeva časove kroz koje se usavršava fudbalska terminologija upotebom specijalizovanog fudbalskog udžbenika.

FC Barcelona Camp

Treninge vode zvanični treneri FC Barcelona škole fudbala. Sastoje se od dva termina dnevno (prepodne i popodne), a 5 dana nedeljno. Intenzivni fudbalski treninzi usmereni su na tehničke aspekte igre i učenje taktičkih pitanja. Kod dece se razvija timski rad i usavršava se tehnika, šutevi, dribling, kontrola nad loptom i druge fudbalske veštine.

KINGHAM, Kingham Hill

Letnji kamp engleskog na koledžu sa golfom, jahanjem, fudbalom, plesom, dramskom sekcijom, umetnosti i dizajnom. U okviru kampusa nalazi se bazen na zatvorenom, moderne sportske hale, igrališta, tereni sa veštačkom travom, umetnički studio, prostorija sa računarima i drugo.

ARDMOR FUDBALSKA AKADEMIJA

Letnja škola fudbala u Lidingtonu predstavlja idealan spoj usavršavanja engleskog jezika i razvoja fudbalskog talenta. Kamp raspolaže sa modernim objektima, fudbablskim terenom, dva jezera i bezbednim prostorom za boravak dece koji je dovoljno blizu aerodroma i gradova poput Bata i Londona.

USA, NIKE SPORT CAMPS

Egida International je u mogućnosti da Vam sa ponosom ponudi ekskluzivne i čuvene američke sportske kampove najpoznatije sportske marke u svetu – Nike!