SPORTSKI KAMPOVI

LONDON, Choices International

Elite High Performance Tennis Academy program organizuje se u Londonu, u saradnji sa čuvenom teniskom akademijom Annabel Croft i njenim timom. Annabel Croft je nekadašnja najbolja britanska teniserka, koja je svojevremeno bila rangirana među 20 najboljih svetskih teniserki.

MALTA, Marco Risso Waterpolo Camp

Kamp se bazira na vaterpolo treninzima na kojima polaznici usavršavanju svoje individualne sportske veštine i taktičku svest, istovremeno boraveći u internacionalnom okruženju.

UK, NIKE Sport Camps

NIKE Sports Camps United Kingdom Uzrast polaznika 8-17 godina Euro Sports Camps su licencirani Nike Sports Camps programi u Velikoj Britaniji koji obuhvataju sp...

ARSENAL Soccer School

Program predstavlja kombinaciju usavršavanja engleskog jezika (15 sati nedeljno) sa fudbalskim treninzima (20 sati treninga nedeljno).

Nastava engleskog podrazumeva časove kroz koje se usavršava fudbalska terminologija upotebom specijalizovanog fudbalskog udžbenika.

ROEDEAN, Roedean Academy

Uz 15 sati nastave engleskog jezika koja se održava u prepodnevnim satima, deca imaju dovoljno vremena i za vannastavne aktivnosti: JEDRENJE, GOLF, PLES, MULTI-SPORT, UMETNOST I DIZAJN

ARDMOR FUDBALSKA AKADEMIJA

Letnja škola fudbala u Lidingtonu predstavlja idealan spoj usavršavanja engleskog jezika i razvoja fudbalskog talenta. Kamp raspolaže sa modernim objektima, fudbablskim terenom, dva jezera i bezbednim prostorom za boravak dece koji je dovoljno blizu aerodroma i gradova poput Bata i Londona.

USA, NIKE SPORT CAMPS

Egida International je u mogućnosti da Vam sa ponosom ponudi ekskluzivne i čuvene američke sportske kampove najpoznatije sportske marke u svetu – Nike!