Škola engleskog jezika za mlade u Brajtonu

Brighton Royal Pavilion

Škola

Sprachcaffe

Uzrast polaznika 14-21 godina

Sprachcaffe je svetska organizacija koja nudi izbor u učenju 7 svetskih jezika na čak 30 destinacija. Polaznici iz celog sveta odlučuju se za ovu školu jer im učenje u opuštenoj atmosferi omogućava da lako prevaziđu nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom jeziku. Čitav tim ljudi radi na osmišljavanju vannastavnih aktivnosti sa ciljem da omoguće polaznicima kursa da se što uspešnije integrišu i shvate običaje i kulturu domaćina. S obzirom na to da je sigurnost dece na prvom mestu, uz njih se uvek nalazi neko od predstavnika školskog osoblja kako tokom nastave, tako i za vreme ekskurzija i ostalih aktivnosti.

Vreme van nastave – Po dolasku u školu se novim polaznicima organizuje veče dobrodošlice na kojoj se svi međusobno upoznaju. Svako popodne se realizuju sportske aktivnosti, odlasci u muzeje, zabavne parkove i na plažu. U večernjim satima se organizuju kvizovi znanja, karaoke zabave ili disko večeri.

Destinacija

Ovaj viktorijanski grad u južnoj Engleskoj, na samoj obali mora, poznat je kao grad koji pruža najbolje mogućnosti za učenje i usavršavanje engleskog jezika. Brighton važi za najelegantnije primorsko odmaralište, atraktivne arhitekture i okićen brojnim cvetnim baštama.

Živopisan intenacionalni turistički centar ima mnogo toga što bi moglo da privuče mlade: sjajan izbor prodavnica, bioskopa, pozorišta, diskoteka i uslova za sve moguće sportove. Samo neke od pregršt znamenitosti jesu palata Royal Pavilion, veliki akvarijum Sea Life Centar, šetnja po prelepom gradskom pristaništu i mnoge druge.

Kursevi

Ova škola engleskog jezika u Brajtonu realizuje dva tipa programa:

Standardni kurs jezika koji podrazumeva 20 časova jezika u trajanju od 45 minuta nedeljno i intenzivni kurs jezika koji podrazumeva 30 časova engleskog jezika nedeljno. Pre odlaska u školu radi se online test procene znanja jezika, pri čemu se stavlja akcenat na gramatiku i rečnik. Na osnovu rezultata testa, deca  se svrstavaju u grupe od 12 do 15 polaznika na istom jezičkom nivou. Deca su iz različitih zemalja i približno istog uzrasta, što učenje jezika čini još zanimljivijim.

Smeštaj

Rezidencijalni smeštaj prima 3 do 4 polaznika u udobne spavaone sa decom istog pola i približnog uzrasta, a vaspitači su tu da 24 sata paze na njih. Svaka soba ima svoje kupatilo, sobe se čiste jednom nedeljno i posteljina je obezbeđena. Rezidencija se nalazi u blizini škole (na 15 minuta pešačke udaljenosti u Brajtonu; 30 minuta vožnje u Londonu). Ishrana je po principu punog pansiona sa lanč paketom. Smeštaj je organizovan od nedelje do petka, a rezidencija je na raspolaganju polaznicima od 16+ godina.

Porodični smeštaj je najbolji vid smeštaja za one polaznike koji bi da bolje upoznaju način života i običaje u Velikoj Britaniji. Svakodnevno se pruža prilika da se vežba engleski i van učionica, u realnim životnim situacijama. Porodice su pažljivo odabrane i redovno se kontrolišu, da bi bili sigurni da zadovoljavaju sve standarde propisane od strane Britanskog saveta i škole. Polaznici su smešteni u dvokrevetne sobe koje se čiste jednom nedeljno, a posteljina je obezbeđena. Smeštaj je organizovan od nedelje do subote.

Akreditacije

ACCET

accet

Instituto Cervantes

Cervantes

– Meet certain quality standards in the teaching of Spanish
– Meet the legal requirements for carrying out teaching activities
– Have adequate teaching resources
– Have a properly qualified and trained teaching team
– Have a teaching plan guaranteeing satisfactory progress
– Set a maximum number of students per class
– Issue certificates
– Present publicity which reflects accurately the services offered
– Outline course and supplementary services fees clearly
– Address complaints

WYSETC

WYSE

WYSETC (World Youth Student & Educational Travel Confederation) emerged from the joint venture of FIYTO and ISTC in 2009 to a 550+ member organization representing the global community of youth travel, student travel, cultural exchange and international education specialists. The Confederation’s mission is „to increase international understanding through the promotion of travel and educational opportunities for students and youth”.

ALTO

alto

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print