Škola engleskog jezika za mlade u Brajtonu

Brighton Royal Pavilion

Škola

Sprachcaffe

Uzrast polaznika 14-21 godina

Sprachcaffe je svetska organizacija koja nudi izbor u učenju 7 svetskih jezika na čak 30 destinacija. Polaznici iz celog sveta odlučuju se za ovu školu jer im učenje u opuštenoj atmosferi omogućava da lako prevaziđu nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom jeziku.

Čitav tim ljudi radi na osmišljavanju vannastavnih aktivnosti sa ciljem da omoguće polaznicima kursa da se što uspešnije integrišu i shvate običaje i kulturu domaćina. S obzirom na to da je sigurnost dece na prvom mestu, uz njih se uvek nalazi neko od predstavnika školskog osoblja, kako tokom nastave, tako i za vreme ekskurzija i ostalih aktivnosti.

Vannastavne aktivnosti – Pored nastave engleskog jezika, škola organizuje bogat vannastavni program za svoje polaznike. U cenu programa uključene su poludnevne i celodnevne ekskurzije koje se organizuju vikendom, ali i različite dnevne i večernje aktivnosti tokom radnih dana (sportske aktivnosti, kuglanje, roštilj i mnoge druge).

Destinacija

Ovaj viktorijanski grad u južnoj Engleskoj, na samoj obali mora, poznat je kao grad koji pruža najbolje mogućnosti za učenje i usavršavanje engleskog jezika. Brajton važi za najelegantnije primorsko odmaralište, atraktivne arhitekture, sa brojnim cvetnim baštama.

Živopisan internacionalni turistički centar ima mnogo toga što bi moglo da privuče mlade: sjajan izbor prodavnica, bioskopa, pozorišta, diskoteka i uslova za sve moguće sportove. Samo neke od pregršt znamenitosti jesu palata Royal Pavilion, veliki akvarijum Sea Life Centar, šetnja po prelepom gradskom pristaništu i mnoge druge.

Kursevi

Ova škola jezika realizuje dva tipa programa za mlade:

Standardni kurs jezika koji podrazumeva 20 časova jezika u trajanju od 45 minuta nedeljno i intenzivni kurs jezika koji podrazumeva 30 časova engleskog jezika nedeljno.

Pre odlaska u školu radi se onlajn test procene znanja jezika, pri čemu se stavlja akcenat na gramatiku i rečnik. Na osnovu rezultata testa, deca se svrstavaju u grupe od 12 do 15 polaznika na istom jezičkom nivou. Deca su iz različitih zemalja i približno istog uzrasta, što učenje jezika čini još zanimljivijim.

Smeštaj

Brajton Holland Road je šarmantan školski centar smešten u starom delu grada, na 10-15 minuta hoda od znamenitosti po kojima je grad prepoznatljiv. Polaznici su smešteni u porodicama koje mogu biti udaljene maksimalno 50 minuta gradskim prevozom od škole. Brajton Varley Campus deo je univerziteta Brajtona. U pitanju je moderan kompleks gde je sve organizovano na jednom mestu, nastava, smeštaj polaznika, obroci i deo vannastavnog programa.

Galerija

Akreditacije

ACCET

accet

Instituto Cervantes

Cervantes

– Meet certain quality standards in the teaching of Spanish
– Meet the legal requirements for carrying out teaching activities
– Have adequate teaching resources
– Have a properly qualified and trained teaching team
– Have a teaching plan guaranteeing satisfactory progress
– Set a maximum number of students per class
– Issue certificates
– Present publicity which reflects accurately the services offered
– Outline course and supplementary services fees clearly
– Address complaints

WYSETC

WYSE

WYSETC (World Youth Student & Educational Travel Confederation) emerged from the joint venture of FIYTO and ISTC in 2009 to a 550+ member organization representing the global community of youth travel, student travel, cultural exchange and international education specialists. The Confederation’s mission is „to increase international understanding through the promotion of travel and educational opportunities for students and youth”.

ALTO

alto

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print