Srednja škola u Londonu – GCSE, A level

Škola

DLD College London

DLD College London je osnovan 1931. godine kao škola koja je pripremala učenike za prestižne fakultete Univerziteta u Oksfordu i Univeziteta u Kembridžu. Nakon godina uspešnog rada na više londonskih lokacija, škola se septembra 2015. godine seli u potpuno novu namenski građenu zgradu u srcu Londona, sa pogledom na Vestminster i Temzu. Ova zgrada će postati novo obeležje Londona, s obzirom na savremenu arhitekturu staklene kule u kojoj su na prizemlju i prva dva sprata nastavni kapaciteti, dok je na preostalih 15 spratova smeštaj za učenike u 200 soba. Kapaciteti škole nude sve najsavremenija nastavna učila, muzičke laboratorije, umetnički studiji, kompjuterske sobe, pozorišna i bioskopska sala, prostorije za druženje učenika…

Učenici su smešteni u jednokrevetne ili dvokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom, a dečaci su odvojeni od devojčica. Svaki sprat ima zajedničku prostoriju sa opremljenom mini kuhinjom u kojoj učenici mogu da spremaju užinu, da se druže i da zajedno rade na školskim projektima. Kompletan pansion je obezbeđen u restoranu škole.

Većina učenika škole je internacionalna i predstavnici su svih krajeva sveta, a zajednički cilj im je da steknu dobro obrazovanje i nastave studije na britanskim univerzitetima ili univerzitetima širom sveta.

Profil

Lokacija škole: London
Godina osnivanja: 1931.
Tip škole: mešovita (dečaci i devojčice) Broj učenika: 440
Najbliži aerodrom: London
Nastavni programi: GCSE, A-Level

Cena za internacionalne učenike za akademsku 2019/20. godinu: od 29.950 ₤

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju