Učenje engleskog jezika u inostranstvu

Škola

Stafford House International

Škola ima preko 60 godina iskustva u organizaciji nastave engleskog jezika za internacionalne polaznike. Uspeh škole se zasniva na sledećim ključnim principima: personalizovanoj usluzi, visokom nivou nastave, odličnim objektima, nastavnim pomagalima i fleksibilnosti. Bilo da želite da usavršite engleski za svakodnevnu komunikaciju, poslovni napredak ili upis na akademske studije, škola ima odgovarajući program za sve zahteve. Stafford House svoje centre, pored Velike Britanije, ima i u Americi i Kanadi.

Škola zadovoljava najviše standarde. Učionice su svetle i prijatne, sa savremenom tehnologijom uključujući IT prostorije, besplatan bežični internet, udobne prostorije za odmor i druženje polaznika. U školi postoji i biblioteka iz koje možete iznajmiti knjige i tako proširiti svoje učenje i van učionica. Učionice su opremljene najsavremenijim interaktivnim tablama, što omogućava upotrebu HD videa i društvenih mreža u nastavi. Ovo omogućava časove koji su relevantni, interesantni i interaktivni.

Destinacija

Kenterberi pruža nezaboravan doživljaj tradicionalnog engleskog grada bogate kulture i istorije, u čuvenom okrugu Kent koji se još naziva i “bašta Engleske”. Nedavno je grad dobio nagradu “najbezbedniji grad” za studente u Engleskoj i Velsu, a u njemu se nalaze čak tri univerziteta. Nalazi na manje od sat vremena vožnje od Londona, a prelepe plaže Kenta su na 30 minuta od najužeg centra grada. Škola je smeštena u samom centru ovog srednjevekovnog grada.

Kursevi

Škola pruža sledeći izbor kurseva engleskog jezika: essential engleski, standardni engleski, intenzivni engleski, IELTS pripremni kurs, ispitne kurseve (FCE, CAE,CPE) i privatne 1:1 časove.

Smeštaj

Škola smatra da je prijatan boravak van škole podjednako bitan kao i kvalitetna nastava u školi. U ponudi su pažljivo izabrane opcije porodičnog, rezidencijalnog i privatnog smeštaja. Porodični smeštaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona, punog pansiona ili bez obroka, u zavisnosti od centra. Rezidencijalni smeštaj podrazumeva boravak u jednokrevetnim sobama visokog kvaliteta, sa sopstvenim kupatilom. Privatni smeštaj u jednokrevetnim sobama u zajedničkom stanu se preporučuje polaznicima koji planiraju duži boravak.

Galerija

Akreditacije

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

ALTO

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju