Učenje engleskog jezika u inostranstvu

Stafford_House

Škola

Stafford House School of English

Ova škola engleskog jezika ima preko 60 godina iskustva u pružanju usluga učenja engleskog jezika internacionalnim polaznicima. Uspeh škole se zasniva na četiri ključna principa: personalizovanoj usluzi, visokom nivou nastave, odličnim objektima i nastavnim pomagalima i fleksibilnosti. Bilo da želite da usavršite engleski za svakodnevnu komunikaciju, poslovni napredak, upis na akademske studije, škola ima odgovarajući program za Vas u nekom od svoja tri centra u Londonu, Brajtonu i Kenteberiju. Sve tri škole su dizajnirane prema najvišim standardima. Učionice su svetle i prijatne, sa savremenom tehnologijom uključujući IT prostorije, bežični internet, udobne prostorije za odmor i druženje polaznika. U školama takođe  postoje i biblioteke iz kojih možete iznajmiti knjige I tako proširiti svoje učenje i van učionica. Sve učionice su opremljene najsavremenijim interaktivnim tablama što omogućava upotrebu HD videa i društvenih mreža u nastavi.

Školski centar u Kentenberiju nalazi se na kratkoj udaljenosti od centra grada u kojem su Vam na raspolaganju mnogobrojni kafei, restorani, prodavnice i butici.

Destinacija

Kenterberi pruža nezaboravan doživljaj tradicionalnog engleskog grada prepunog kulture i istorije u čuvenom okrugu Kent koji se još naziva i “bašta Engleske”. Nedavno je grad dobio nagradu “najbezbedniji grad” za studente u Engleskoj i Velsu. Od 1932. istorijske ture rekom su omiljena razonoda turista i lokalnog stanovništva. Jedna od atrakcija je Canterbury Tales, gde se može videti, čuti i namirisati način života ljudi u srednjem veku. Među istorijskim relikvijama grada su i ostaci zidina iz rimskog doba. Grad se nalazi na manje od sat vremena vožnje od Londona, a pitome plaže Kenta su na 30 minuta od najužeg centra grada.

Kursevi

Škola pruža sledeći izbor kurseva engleskog jezika: standardni engleski, intenzivni engleski, super-intenzivni engleski, poslovni engleski, IELTS pripremni kurs, ispitne kurseve (FCE, CAE,CPE) i privatne 1:1 časove.

Smeštaj

Škola smatra da je prijatan boravak van škole podjednako bitan kao i kvalitetna nastava u školi. U ponudi su pažljivo izabrane opcije porodičnog, rezidencijalnog i privatnog smeštaja. Porodični smeštaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona radnim danima i punog pansiona vikendom. Rezidencijalni smeštaj podrazumeva boravak u jednokrevetnim sobama visokog kvaliteta sa sopstvenim kupatilom. Privatni smeštaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama u zajedničkom stanu se preporučuje polaznicima koji planiraju duži boravak.

Galerija

Akreditacije

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

ALTO

alto

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print