Stipendija za srednju školu u SAD

Prezentacija u Podgorici

Stipendija za srednju školu u SAD

Egida International i Lyndon Institute sa zadovoljstvom Vas pozivaju na predavanje o srednjoškolskom obrazovanju u Americi, internatskom načinu života i pogodnostima za učenike iz Crne Gore.

24. februar 2016. u 18.00h
hotel “Podgorica”, Ulica Svetlane Kane Radević 1, Podgorica

Lyndon Institute je u, saradnji sa Egidom, odobrio POPUSTE DO 75% za učenike iz Crne Gore, a u zavisnosti od akademskog, sportskog, umetničkog ili nekog drugog talenta ili dostignuća učenika. Lyndon Institut se nalazi u istorijskoj varošici Lindon (Lyndon) u državi Vermont, oko 290 kilometara severno od centra Bostona. Sama škola se nalazi na imanju površine od 60 hektara. Sa 600 đaka, škola je dovoljno velika da pruži raznovrsno i kvalitetno školovanje, ali dovoljno mala da osoblje škole može da posveti svakom učeniku posebnu pažnju.

Dođite da se upoznate sa pogodnostima i STIPENDIJAMA za školovanje Vašeg deteta u uglednom srednjoškolskom internatu u SAD!

Zainteresovani roditelji i učenici koji ne mogu da prisustvuju predavanju,  sve informacije mogu dobiti kontaktiranjem kancelarija Egide International:

Egida International
BEOGRAD, Vojvode Bogdana 36, +381-(0)11-3111-349
info_bg@egida.rs

NOVI SAD, Katolička porta 6, +381-(0)21-6612-227

info@egida.rs

VT009-ipad

High School in USA

Share