Stipendija za srednju školu u Bostonu

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je obezbeđen ograničen broj stipendija za internacionalnu srednju školu CATS Academy Boston u Sjedinjenjim Američkim Državama, u Bostonu. Stipendija iznosi 40%, važi za učenike koji u školu kreću u septembru 2016. godine i odnosi se na cenu školarine, ali ne i na smeštaj učenika. Da bi konkurisali za stipendiju, učenici moraju imati prosek 4.00 i viši, dokaz da zadovoljavaju zahtevani nivo jezika za razred koji upisuju, kao i uspešno obavljen Skype intervju. Primljeni učenici treba da potvrde svoje mesto najkasnije do 15. jula.

hspp-cats-academy

Škola se ponosi time što je 100% njenih učenika primljeno na fakultet u Americi, dok je 92% njih dobilo akademske stipendije za fakultete i koledže koje su upisali.

CATS Academy Boston je internacionalna škola koju pohađaju studenti iz različitih zemalja, kako bi se pripremili za upis na neki od istaknutih američkih univerziteta. Škola se fokusira se na potrebe internacionalnih đaka, za razliku od mnogih drugih bording škola u Americi, gde oni predstavljaju manjinu i ne poklanja im se tolika pažnja.  Osoblje ove škole posvećeno je tome da se internacionalnim učenicima posveti individualna pažnja i pruži pomoć, sve sa ciljem da nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja svoje školovanje nastave na nekom od najboljih koledža.

Više o školi saznajte klikom na: srednja škola u Americi.

CATS-Academy-Header-212x660-15

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *