Stručni i poslovni kursevi

BURY St EDMUNDS, BLS English

A course for teachers who work with young learners in their home country. This course is designed with professional development in mind. It allows you the opportunity to practice and improve your English language knowledge and share ideas with teachers from other schools and other countries.

FLORIDA, Boca Beauty Academy

Boca Beauty Academy je akreditovana viša škola specijalizovana za edukaciju u oblasti beauty&spa. Škola je osnovana još 1991. godine i zahvaljujući svojoj dugoj tradiciji i profesionalizmu, danas ima poziciju lidera na ovom tržištu - nalazi se na prvom mestu u top 10 škola sa kozmetološkim programima na Floridi.

FORT LAUDERDALE, LAL Language Centers

Kurs engleskog jezika za avijatičare u Fort Loderdejlu, na Floridi

SAD, KAPLAN MEDICAL

Kaplan Medical je svetski lider u pripremi USMLE (United States Medical Licensing Exam) ispita već više od 40 godina. Ispit USMLE je američki državni ispit za sticanje lekarske licence odnosno dozvole za rad u Americi. Ovaj ispit procenjuje sposobnost lekara da primeni znanja, medicinske pojmove i principe, kao i da pokaže fundamentalne veštine neophodne u radu sa pacijentima.

LONDON, WORTHING, DUBLIN, Center of English Studies

Kursevi engleskog jezika koji su na raspolaganju za profesore namenjeni su onima koji žele da unaprede svoje znanje samog jezika ali i metoda i načina izvođenja nastave. Polaznicima se nudi mogućnost da razmene iskustva sa kolegama iz različitih delova sveta.

LONDON, Oxford House College

Oxford House College is now one of the UK's most popular accredited English language schools, opened in 1974 and running ever since. Every year, more than 7,000 international students come to Oxford House College to improve their English language skills, education and career prospects.

PORTSMOUTH, LSI

KURS ENGLESKOG ZA OBLAST OSIGURANJA je osmišljen tako da razvije komunikacijske veštine viših službenika osiguranja, i to prilikom rada sa klijentima, kolegama iz struke kao i prilikom drugih poslovnih kontakata u oblasti finansijskih usluga, a u međunarodnom kontekstu.

BOURNEMOUTH, Anglo-Continental

Intenzivni kurs jezika je kombinacija specijalizovanog kursa engleskog jezika za finansije i bankarstvo (10 časova jezika nedeljno) i standardnog kursa engleskog jezika (20 časova jezika nedeljno).

BOURNEMOUTH, ITTC

CELTA sertifikat i DELTA diploma, Teacher Refresher Course, TESOL

NICE, Institut Alpha.B

Kurs za profesore francuskog jezika namenjen je profesorima širom sveta koji žele da usavrše svoje lingvističke sposobnosti, ali i znanje francuskog jezika potrebno za prezentovanje kulture, društvenih i ekonomskih tema svojim učenicima.