Stručni i poslovni kursevi

Specijalizovani kursevi jezika u inostranstvu se fokusiraju  na jezik neophodan za poslovne potrebe polaznika, ali i na usavršavanje komunikacije za manje formalne poslovne i društvene odnose. Prosečna starosna dob polaznika je između 30 i 50 godina. Predavanja su uvek relevantna, a česta su i gostovanja predavača, stručnjaka iz odgovarajućih oblasti poslovanja. Takođe, organizuju se posete kompanijama i institucijama od značaja za datu profesiju.

Specijalizovani kursevi jezika u inostranstvu namenjeni su zaposlenim profesionalcima, kojima je neophodno kako sticanje novih znanja, tako i povremeno osvežavanje jezika sa novim terminima i izrazima iz oblasti kojom se bave. Ovi programi osim što su kvalitetan spoj usavršavanja sa putovanjem i odmorom, mogu da posluže kao priprema za odlazak na medjunarodni sajam, konferenciju ili savetovanje, za doček poslovnih partnera iz inostranstva…

Spisak škola i zemalja u kojima možete pohađati specijalizovane kurseve pogledajte na sledećim linkovima:

Zbog činjenice da svako ima specifičan pristup učenju, postoji fleksibilnost u izboru kurseva (grupni, individualni i kombinovani kursevi). Bilo koji kurs da odaberete možete očekivati da ćete unaprediti poznavanje odabranog jezika u sledećem:

–          komuniciraćete sa više samopouzdanja

–          proširiti profesionalni rečnik

–          ostvarićete elokventnost u govoru

–          unapredićete pisanmenost i gramatiku

–          uspešnije ćete učestvovati na sastancima

–          radićete sigurnije u multikulturalnom okruženju

Poslovni kursevi

Stručni i poslovni kursevi

VANNASTAVNE AKTIVNOSTI

Škole veliku pažnju posvećuju slobodnom vremenu polaznika i trude se da ga kvalitetno organizuju kroz druženja uz sportske aktivnosti, odlaske u restorane ili pabove, projekcije filmova, kao i sa poludnevnim i celodnevnim izletima do lokaliteta od prirodnog i kulturno-istorijskog značaja i važnih gradskih centara.

Aktivnosti su fakultativne, tako da svaki polaznik ima i mogućnost da sam sebi organizuje vreme.

SMEŠTAJ 

Dok učite jezik u stranoj zemlji važno je da ste okruženi ljudima, što je više moguće, kojima je taj jezik maternji, i da upoznajete lokalnu kulturu i način života tokom svakodnevnih aktivnosti.

Iz tog razloga je porodični smeštaj veoma popularan vid smeštaja. Takođe, za polaznike sa drugačijim afinitetom u ponudi su hoteli, gostinske kuće i apartmani.