Studije biznisa, informacionih tehnologija i prava u Americi

Fakultet

Herzing University

Herzing University je privatni američki univerzitet koji nudi programe osnovnih i postdiplomskih studija, na kampusima širom SAD, kao i putem onlajn programa. Svojim studentima obezbeđuje stručno nastavno osoblje, savremeni nastavni plan i sticanje globalne perspektive.

Herzing University ima svoje kampuse u središnjoj i južnoj regiji SAD. Od 11 lokacija, za internacionalne studente je najpopularniji kampus Herzing univerziteta u Atlanti, u državi Džordžija. Kampus u Atlanti se nalazi u delu Buckhead, jednom od najživopisnijih delova grada. Kampus se prostire na 2.300 m2, a u njegovom sklopu se nalaze različite laboratorije, biblioteka i prostorije za studente. U neposrednoj blizini kampusa se nalaze brojne opcije smeštaja, dok je kretanje gradom vrlo jednostavno, bilo automobilom ili MARTA– železničkim i autobuskim gradskim prevozom.

SAD su poznate kao zemlja sa najprestižnijim univerzitetskim diplomama. Kao deo tog obrazovnog sistema Herzing univerzitet nudi nastavne programe koji studentima pružaju mogućnost intelektualnog i ličnog razvoja, analitičkog razmišljanja, efikasne komunikacije, ispunjenje ličnih i poslovnih ciljeva.

Sva predavanja na univerzitetu su integrisana i uključuju i studente iz SAD i internacionalne studente iz različitih delova sveta. To pruža internacionalnim studentima priliku da upoznaju američku kulturu i obrazovni sistem, a što je takođe bitno, pruža mogućnost američkim studentima i profesorima da prošire svoje opšte znanje i globalnu perspektivu deleći svoja iskustva sa internacionalnim studentima.

Cilj osoblja Herzing univerziteta, od trenutka kada tamo stignete dok ne diplomirate, je da Vam pomognu da uspete. Šta god da Vam je potrebno možete dobiti samo jednim pozivom ili mejlom. Bilo da je pomoć u organizaciji vremena, lični problem ili težak predmet koji ne možete sami da savladate, osoblje univerziteta će Vam posvetiti pažnju i vreme kako biste savladali bilo koju prepreku ili problem i vratili se na pravi put ka uspehu.

Iako većina univerziteta u SAD imaju dvosemestralne akademske godine, na Herzing University su trosemestralne. Ovo znači da ukoliko želite da ubrzate dobijanje diplome osnovnih studija i uštedite godinu dana životnih troškova u SAD, imate mogućnost da diplomu dobijete za tri umesto četiri godine! A kako bi ste maksimalno iskoristili svoje vreme studija u SAD, možete pohađati ubrzani program koji omogućava da za četiri godine dobijete diplomu i osnovnih i master studija!

Destinacija

Smeštena na jugu SAD, Atlanta ima blagu klimu i bogatu istoriju, kulturu i nudi brojne aktivnosti. Popularne atrakcije uključuju: Atlanta Botanical Garden, Atlanta History Center, Fernbank Museum of Natural History, Georgia Aquarium, Stone Mountain Park, Underground Atlanta, i Zoo Atlanta.

Programi

Obrazovni pristup ovog američkog fakulteta je usredsređen na razvoj karijere pomaže da nastavni plan bude relevantan u skladu sa aktuelnim potrebama i razvojem tržišta odabrane oblasti. Za internacionalne studente Herzing nudi sledeće programe na kampusu u Atlanti:

OSNOVNE STUDIJE

  • Bachelor of Science in Business Management
  • Bachelor of Science in Information Technology
  • Bachelor of Science in Legal Studies

MASTER STUDIJE

  • Master of Business Administration

Uslovi upisa:

Osnovne studije:

  • diploma srednje škole,
  • zvanični test engleskog jezika (IELTS – 5.5, TOEFL – 61 ibt).

Master studije:

  • diploma osnovnih studija,
  • zvanični test engleskog jezika (IELTS – 6.0, TOEFL – 80 ibt).

Cena školarine za 2017/18. godinu  se kreće od 14.000 USD po godini za osnovne studije i od 17.600 USD za master studije, u zavisnosti od odabranog smera, broja kredita i broja semestara.

Dodatni troškovi: registracija 50 USD, prijava na program 8400 rsd, orijentacija za internacionalne studente 700 USD, viziranje, osiguranje, smeštaj, životni troškovi i drugi nepomenuti troškovi.

Smeštaj

Univerzitet ne poseduje sopstveni smeštaj već pomaže studentima u iznajmljivanju stanova ili soba u stanovima koje će deliti sa drugim studentima. Cena smeštaja se kreće oko 1100 USD mesečno.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print