Studirajte na London South Bank University

Kao što samo ime sugeriše, London South Bank University je lociran u srcu Londona, 10 minuta pešačke udaljenosti od dela grada South Bank i svih atrakcija koje ovaj deo grada nudi. Nalazi se na obodu zona 1 i 2 javnog prevoza, univerzitet je samo nekoliko minuta prevozom udaljen od centara zabave, barova i restorana i  mnogih od svetski poznatih galerija, pozorišta, muzeja i atrakcija.

Na FoundationCampus koji se nalazi na LSBU, studenti dok se pripremaju za uspešano studiranje i postizanje maksimalnih rezultata, moći će da osete život u srcu ove prestonice po mnogo povoljnijim cenama nego na mnogim drugim londonskim univerzitetima.

Svi studenti koji nakon pripremne godine nastave studije na London South Bank University, ostvariće popust od £1000 za svaku godinu studija.

LSBU nudi najbolji mogući tempo plaćanja školarine od svih londonskih univerziteta, zato što nudi mogućnost plaćanja u čak 5 rata raspoređenih tokom cele školske godine.

Studenti takođe imaju mogućnost da koriste veoma povoljne smeštajne opcije blizu centra za samo £136.70 nedeljno, što je izuzetno dobra cena za inače dosta visoke troškove života u Londonu.

 

Kontaktirajte  kancelarije Egide International za više informacija o studiranju na ovom i mnogim drugim univerzitetima u Velikoj Britaniji i širom sveta.

 

Share