Studije u Švajcarskoj

Studiranje u inostranstvu

Uslužno apliciranje za studije u inostranstvu, direktan upis na fakultete čiji smo predstavnici, UCAS aplikacija

BARCELONA, GENEVE, MONTREUX, MUNICH, EU Business School

EU donosi američki model obrazovanja u Evropu povezujući teoriju iz učionice sa profesionalnim veštinama. Nastava se drži na engleskom jeziku koristeći metod studije slučaja u cilju približavanja i razumevanja poslovne teorije.

NEUCHÂTEL, IHTTI School of Hotel Management

IHTTI je jedna od prvih škola hotelskog menadžmenta na engleskom jeziku u Švajcarskoj. Osnovana je 1984. i tokom svog postojanja stekla je internacionalnu reputaciju u hotelskoj industriji kao visoko kvalitetna škola koja nudi kvalitetne programe i čiji su diplomci visokog kalibra, od kojih većina zauzima vodeće pozicije u hotelskom sektoru širom sveta.

MONTREUX, Hotel Institute Montreux

Bachelor of Business Administration in Hospitality Management Osnovne studije traju 3 godine. U prvoj i drugoj godini studija, prvi semester je nastavni a tokom drugog se obavlja plaćena radna praksa u Švajcarskoj (internship) u trajanju od 4 do 6 meseci.

BRIG, LE BOUVERET, LUCERNE, César Ritz

César Ritz Colleges Switzerland je vodeća obrazovna institucija iz oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva. Škola nudi različite programe koji će kvalitetno pripremiti studente za uspešnu karijeru na rukovodećim pozicijama u hotelijerstvu i turizmu.

CAUX, LEYSIN, Swiss Hotel Management School (SHMS)

Godišnje SHMS pohađa 1600 studenata iz preko 80 zemalja, koji studiraju na dve izuzetne lokacije u jedinstvenom okruženju – istorijskom kampusu Caux Palace u blizini Montroa, sa pogledom na švajcarsku rivijeru i kampusu Leysin, smeštenom u dva bivša hotela u očaravajućim švajcarskim Alpima.

GLION, Glion Institute of Higher Education

Rangiran je među tri najbolje škole za hotelijerstvo sa aspekta ostvarivanja internacionalne karijere. Ove rezultate je dalo istraživanje sprovedeno na menadžerima za zapošljavanje u hotelima sa 5* u preko 70 zemalja. Veliki uspeh ovog univerziteta je i činjenica da čak 85% studenata osnovnih studija na dan diplomiranja ima bar jednu ponudu za posao u struci.

LUCERNE, BHMS - Business and Hotel Management School

U ovom multinacionalnom okruženju, studenti apsorbuju iskustvo koje je krucijalno za buduće lidere u globalnoj industriji - sposobnost da rade i komuniciraju sa ljudima različitog porekla.