Učenje jezika u Švajcarskoj, letnji i zimski programi

VERBIER, Les Elfes

Les Elfes tim čine kvalifikovani instruktori koji rade sa učenicima u grupama od 2 do 7 dece. Celodnevni program uključuje instrukcije, ručak na planini i pauze sa toplom čokoladom.

GENEVE, Collège du Léman

LETNJI KAMP PLESA, MUZIKE I GLUME: Summer Performing Arts with Juilliard je dvonedeljni intenzivni program namenjen polaznicima koji žele da istraže svet muzike, glume i plesa. Ovo je jedinstvena prilika da vaše dete uči od umetnika povezanim sa svetski poznatom Julliard školom kroz privatne časove i grupne radionice!

LE ROSEY – PRESTIŽNA LETNJA ŠKOLA LE ROSEY – ŠVAJCARSKA

Le Rosey ima pet različitih kampova na svoja dva kampusa: Rolle – na pola puta između Ženeve i Lozane, a na obali jezera okružen planinama Jura prostire se na površini od 30 hektara; Gstaad i Schonried - zimski kampovi koju u svom sastavu imaju 14 zamkova u jednom od najlepših planinskih odmarališta u Švajcarskoj i Excellence Camp – specijalan program u Švajcarskim Alpima i na Mediteranu.

MONTREUX, Institut Monte Rosa

Letnji i zimski kursevi ENGLESKOG; FRANCUSKOG ILI NEMAČKOG JEZIKA u prelepom švajcarskom internatu

ASCONA, Alpadia

Italijanski i engleski jezik. Na samo nekoliko koraka od uzanih uličica starog grada i pristaništa na obali jezera Maggiore, školski centar u Askoni smešten je u prelepom "Collegio Papio". Glavna zgrada koja se nalazi u kompletno renoviranom manastiru iz XVI veka, smeštena je uz savremeni školski kompleks u kome se nalaze učionice i spavaonice.

MONTREUX, Alpadia

Letnja škola francuskog jezika Alpadia Montre, nalazi se u centru Montrea, u blizini železničke stanice i lepe promenade duž Ženevskog jezera.

Istitut auf dem Rosenberg

Istitut auf dem Rosenberg Institut auf dem Rosenberg je jedna od najstarijih i najpoznatijih internatskih škola u Švajcarskoj za učenike od 6 do 18 godina. O...