„Svet je moje mesto“ – am Language Studio, Malta

U petak 21. jula u 20:00 h na RTV 1 pogledajte novu epizodu serijala „Svet je moje mesto“ u kojoj ćemo vas upoznati sa školom am Language Studio na Malti. Ukoliko želite da svoj godišnji odmor provedete na moru, a pritom i usavršite znanje engleskog jezika, ova škola je idealno mesto za vas.

Škola nudi kurseve za decu i odrasle, a o njenom kvalitetu svedoče brojni zadovoljni polaznici.

Egida International već godinama unazad organizuje grupne polaske za decu i tinejdžere upravo u ovoj školi. Utiske naše grupe od prošle godine možete pročitati klikom na link: letnja škola engleskog na Malti.

Malta je mala ostrvska zemlja smeštena u središtu Mediterana, podjednako udaljena od Sicilije i Tunisa. Malteški arhipelag čine tri ostrva, najveće ostrvo je Malta, zatim manje Gozo i nenaseljeno Komino. Topla mediteranska klima čini Maltu idealnom za odmor i učenje.

Mediteranska kultura je dominantna na Malti, ali 150 godina britanskog kolonijalizma je ostavilo trajne uticaje na zemlju i jezik. Engleski je službeni jezik na Malti pa je tako i većina dnevnih novina na engleskom i usvojen je engleski način vožnje levom stranom.

Malta ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, prelepa mala sela, autentične proslave i običaje, zanimljiv zabavni dnevni i noćni život, pregršt lokala, noćnih barova, restorana i prodavnica koje su privlačne turistima.

Više informacija o školi saznajete klikom na: učenje engleskog na Malti.

Pogledajte u petak, 21.07. u 20:00h na RTV1 serijal „Svet je moje mesto“ i saznajte zašto treba da upišete kurs engleskog jezika na Malti.

EPIZODE KOJE STE PROPUSTILI POGLEDAJTE NA EGIDINOM YOUTUBE KANALU:

 

 

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *