„Svet je moje mesto“ od večeras na RTV1

Serijal o školovanju u inostranstvu „Svet je moje mesto“ Egide International u koprodukciji Radio-televizije Vojvodine i  agencije Lux Media Vas ponovo čeka na RTV1 od 24. februara. Nakon velikog uspeha prvobitnog emitovanja prošlog leta, svake subote od u 21:28h možete saznati nešto novo o sistemima školovanja u inostranstvu, kao i mogućnostima za usavršavanje stranih jezika.

Ne propustite da se upoznate sa fakultetima, srednjim školama i školama jezika iz Egidine ponude i odlučite se za investiciju u Vaše obrazovanje. Za sve dodatne informacije, možete zakazati BESPLATNE KONSULTACIJE u kancelarijama Egide International u Beogradu, Novom Sadu ili Podgorici i zajedno sa našim stručnim konsultantima odabrati program adekvatan za Vas i u skladu sa Vašim afinitetima.

Svaka emisija prikazuje iskustva kroz prizmu Egidinih učenika, studenata i polaznika kurseva, gde  prenose svoje utiske i upoznaju Vas sa školama, fakultetima i školama jezika za koje su se odlučili.

U toku serijala upoznaćete se sa srednjoškolskim sistemima u Danskoj i Velikoj Britaniji, studijama u Budimpešti, Minhenu, Luernu, Blagoevgradu, Beču, kao i školama jezika na Malti, u Nici, Frankfurtu.

U večerašnjoj epizodi, kroz Đorđevo iskustvo ćete se upoznati sa studiranjem u Minhenu.

Emisije koje ste propustili možete pogledati na našem youtube kanalu, klikom na: Svet je moje mesto, školovanje u inostranstvu

IMG_2927

Share