„Svet je moje mesto“ vas vodi u Kembridž

U petak 18. avgusta u 20:00h na RTV 1 pogledajte novu epizodu serijala „Svet je moje mesto“ u kojoj ćemo vas upoznati sa srednjom školom u Kembridžu – CATS College.

CATS College Cambridge nalazi se u blizini centra Kembridža, okružen prelepom tradicionalnom arhitekturom. Škola poseduje dobro opremljene naučne laboratorije, učionice sa interaktivnim tablama, odlično opremljenu biblioteku, kao i brojne sadržaje za relaksaciju i druženje učenika.

Škola ima jedinstven pristup nastavi i učenju, jer detaljno proučava ciljeve i potencijal svakog polaznika pojedinačno, a nakon toga razvija individualni plan učenja kako bi se podržao napredak u svakoj fazi razvoja. Kroz pažljive analize ispituju se akademski ciljevi, težnje u karijeri i željeni stepen obrazovanja, kako bi se svaki učenik adekvatno pripremio za izabrani studijski program.

Kembridž spada među najčuvenije i nastarije univerzitetske gradove u Britaniji i svetu, nalazi na sat vremena od Londona, u istočnom delu Engleske, a velelepnost njegovih starih građevina i univerziteta nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

cambridge-UK

Grad osvežavaju mnogobrojni parkovi kao i reka Kam koja protiče kroz njega i stvara autentičan ambijent koji predstavlja idealno mesto da se posetilac posveti nauci i učenju. Kembridž je grad bogate istorije, sa brojnim znamenitostima, a samo neke od njih su King’s College ChapelAnglesey AbbeyFitzwilliam Museum, svetski poznati univerzitet, botanička bašta i poznate ulice popout Downing i St. Andrew’s Street.

Više informacija o ovoj srednjoj školi i proceduri upisa saznajte klikom na: srednja škola u Kembridžu.

CATS College Cambridge

EPIZODE KOJE STE PROPUSTILI POGLEDAJTE NA EGIDINOM YOUTUBE KANALU:

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *