Teniski kamp u Londonu

11174801_1582158272025418_2355198195184077465_n (1)

Škola

Choices International

The Elite High-Performance Tennis Academy London

Uzrast polaznika 13-17 godina

Choices International je renomirana organizacija poznata po sportskim kampovima specijalno kreiranim za decu, koji se održavaju u Londonu, Mančesteru i Madridu. Organizator je brojnih sportskih kampova: Chelsea FC Foundation Soccer School, International Tennis Academy Wimbledon, International Elite Golf Academy i The Elite High-Performance Tennis Academy London (pod vođstvom slavne britanske teniserke Annabel Croft). Pored sportskih kampova, ova organizacija nudi i plesni program u Londonu, u kombinaciji sa učenjem jezika, kao i porodični program.

Vannastavne aktivnosti – Dvonedeljni program obuhvata  jednu celodnevnu ekskurziju u London i dve poludnevne ekskurzije, uključujući obilazak poznatog Wimbledon-a i Wimbledom muzeja.

Destinacija

Pored toga što je glavni grad Engleske, London je najnaseljeniji grad, urbana zona i metropolitska oblast Ujedinjenog Kraljevstva. Ovaj vodeći evropski grad, sa izuzetnom razvijenošću u oblasti umetnosti, trgovine, obrazovanja, zabave, turizma, mode i finansija, jedna je od najposećenijih svetskih turističkih destinacija. Posetioci tvrde da u potpunosti opravdava svoj nadimak „glavnog grada Evrope“, a jedna od najupadljivijih osobina Londona svakako je multikulturalnost.

U Londonu se nalaze brojne kulturno-istorijske znamenitosti kao što su Trafalgar Square, Buckingham Palace, National Gallery, St. Paul’s Cathedral, British Museum, Big Ben i mnoge druge.

Program

Elite High Performance Tennis Academy program organizuje se u Londonu, u saradnji sa čuvenom teniskom akademijom Annabel Croft i njenim timom. Annabel Croft je nekadašnja najbolja britanska teniserka, koja je svojevremeno bila rangirana među 20 najboljih svetskih teniserki.

Program može da traje 2 ili 4 nedelje. Treninzi se odvijaju na St George Weybridge terenima. Program podrazumeva 23 sata teniskih treninga nedeljno. Trenira se na različitim podlogama, svakog dana održavaju se kondicioni treninzi, a na nedeljnom nivou se organizuju turniri, uključujući specijalni turnir po principu poznatog Davis Cup turnira. Na kraju programa polaznici dobijaju nagrade i sertifikat o pohađanju programa sa potpisom Annabel Croft Tennis Academy (ACTA).

Smeštaj

Polaznici su smešteni u kampusu Roehampton univerziteta, u okviru Froebel College-a, u jednokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom. Ishrana je na bazi punog pansiona.  Potrebno je da polaznici dođu u nedelju pre početka programa, dok je povratak kući subotom. Po dolasku u rezidenciju plaća se obavezni depozit u iznosu od 150 £.

Smeštaj

Akreditacije

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print