Učenje engleskog u Dablinu

Škola

EC

EC u Dablinu je novi školski centar koji je počeo sa radom 2017. godine, sa kapacitetom da primi do 135 polaznika i da im omogući kvalitetnu nastavu. Pored devet svetlih i moderno opremljenih učionica, polaznicima su na raspolaganju i zajedničke prostorije za učenje, biblioteka, prostorija za druženje i odmor, besplatan WiFi i dr. Locirana u neposrednoj blizini gradskog centra, školska zgrada sa enterijerom koji predstavlja poslednju reč savremenog dizajna i umetnosti, nudi sjajno okruženje za učenje. Sa brzim pristupom gradskom prevozu, polaznici su u mogućnosti da posete lokalne znamenitosti: Stephen’s Green Park, Dublin Castle i Medieval Quarter.

Vannastavne aktivnosti – Odišući viševekovnim istorijskim nasleđem i okružen živopisnim pejzažima koji oduzimaju dah, Dublin svojim posetiocima nudi brojna mesta koja mogu da posete i aktivnosti kojima mogu da se bave u slobodno vreme. Škola svojim polaznicima takođe organizuje brojne aktivnosti i druženja nakon nastave, obilaske i ekskurzije.

Destinacija

Dablin predstavlja poslovni, sportski, književni i kulturni centar Irske. Ovaj užurbani kosmopolitski grad smešten je na istočnoj obali uz reku Liffey koja ga deli na dva dela. Nakon kratke vožnje gradskim prevozom od centra grada, posetioci mogu da pronađu jahačke klubove, teniske i golf terene od kojih neki važe za najbolje u svetu.

U svojoj ponudi, Dablin ima pregršt znamenitosti, bogatu prirodu i različite atrakcije za turiste. Neke od znamenitosti koje su obeležja grada su Guinness Storehouse, limeni most Halfpenny, katedrale Christ Church i Saint Patrick’s, Irska „bela kuća“ Aras an Uachtarain, The Famine Sculpture i mnoge druge.

Za ljubitelje zabave, grad u ponudi ima mnoštvo barova, restorana, specijalizovanih prodavnica, tržne centre poput Liffley Valley, parkove poput Phoenix i St. Stephen’s Green, plaže poput Sandymount Strand i mnoge druge atrakcije.

Kursevi

Škola u ponudi ima sledeće kurseve jezika:

  • General English (20 časova nedeljno);
  • Intensive English (30 časova nedeljno);
  • English for Work (30 časova nedeljno, 20+10 poslovni);
  • English in the City (30 časova nedeljno, 20+10 u gradu);
  • Exam Preparation (IELTS,TOEFL) sa 30 časova specijalizovane nastave nedeljno koji pripremaju polaznike za što bolji rezultat na ispitu;
  • Cambridge Exam Preparation (FCE, CAE, CPE) su ispitni kursevi u trajanju od 4+ nedelja priprema za polaganje ovih ispita priznatih širom sveta.

Smeštaj

Škola obezbeđuje nekoliko vidova smeštaja za svoje polaznike. Smeštaj u porodici predstavlja najbolji način za upotrebu engleskog jezika i nakon  nastave i sjajna je prilika za upoznavanje irske kulture i običaja. Postoji izbor između jednokrevetnih ili dvokrevetnih soba sa doručkom ili polupansionom, a polaznicima su na raspolaganju i ostale zajedničke prostorije sa besplatnim WiFi internetom. Kupatilo može biti zajedničko ili može da se bukira smeštaj sa sopstvenim kupatilom uz doplatu. Posteljina, peškiri i pranje veša su obezbeđeni. Porodice su udaljene 15-45 minuta vožnje gradskim prevozom. Pored porodičnog, škola nudi i smeštaj u studentskoj rezidenciji, što učenicima predstavlja još nezavisniji vid boravka, a ujedno i odličnu priliku za druženje sa ostalim polaznicima kursa i sklapanje brojnih internacionalnih prijateljstava. Sobe su jednokrevetne, sa sopstvenim kupatilom, a nekoliko polaznika deli kuhinju i prostoriju za odmor i druženje. Posteljina je obezbeđena, a polaznici sami donose svoje peškire. Usluga pranja veša i čišćenja prostorija je obezbeđena. Rezidencija  je  udaljena od škole od 15 do 45 minuta vožnje gradskim prevozom.

Akreditacije

ALTO

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju