Učenje španskog jezika u Malagi

AlcazabaMalaga_1

Škola

Malaca Instituto

Ova škola osnovana je 1971. godine i do današnjeg dana sa ponosom ističe svoje nastavno osoblje koje je visoko obrazovano i kvalifikovano za podučavanje španskog kao stranog jezika.

Raspolaže sa 25 učionica opremljenih audio-vizuelnih sredstvima, centrom za učenje koji se sastoji od biblioteke i multimedijalne sobe, a kroz celu školu na raspolaganju je besplatni WiFi internet. U okviru školskog kampusa postoji i bazen, nekoliko terasa, prostorija za odmor polaznika nakon nastave, sportska soba, recepcija 24/7, restoran i bar.

Nastava se odvija u  malim grupama od maksimlano 10 polaznika po grupi, a svaki čas traje 50 minuta.

Vreme van nastave – Škola orgnaizuje mnoštvo vannastavnih aktivnosti za svoje polaznike. Pored ekskurzija i obilazaka okolnih gradova – Kordoba, Granada, Sevilja, organizuju se i različite aktivnosti poput vožnje kanua/kajaka, časovi kuvanja, tapas večeri, sportske aktivnosti, obilasci znamenitosti. Vannastavni program na raspolaganju je uz doplatu u zavisnosti od aktivnosti i ekskurzije za koju se odlučite.

Destinacija

Posle Sevilje, ovo je drugi po veličini grad autonomne pokrajine Andaluzije i peti grad u Španiji po broju stanovika. Nalazi se na krajnjem zapadu Mediterana, na oko 100 km od Gibraltara i spada u najgušće naseljen grad Koste del Sol.

Malaga je jedan od najstarijih gradova u svetu, osnovan još u 8. veku od strane Feničana. Danas možete pronaći umetnost u celom gradu u vidu staklenih i kristalnih eksponata, klasičnih automobila i dela Pikasa koji je ovde rođen.

U svojoj turističkoj ponudi ima mnoštvo znamenitosti poput dvorca Castillo de Gibralfaro, crkve Sagrado Corazon, čuvenih ruševina Alcazaba de Malaga, dok za one koji svoj boravak žele da posvete zabavi, odmoru i rekreaciji, tu je plaža La Malagueta, pešačke ture uz reku, golf centri, kao i veliki broj bioskopa, pozorišta, restorana, barova i butika.

 

Kursevi

Škola u ponudi ima sledeće kurseve jezika:

  • Standardni kurs jezika (20 časova nedeljno)
  • Intenzivni kurs jezika (24/26 časova nedeljno)
  • Super-intenzivni kurs jezika (30 časova nedeljno)
  • Priprema za DELE (20 časova nedeljno)
  • Priprema za master studije
  • Španski i kuvanje/ples (20 časova jezika + praksa)
  • Kurs za nastavnike (30 časova nedeljno) i mnogi drugi.

Smeštaj

Škola u svojoj ponudi ima 3 tipa smeštaja: rezidencija Club Hispanico, apartmani i porodični smeštaj. Smeštaj u rezidenciji znači da biste bili smešteni u kampusu u kojem se odvija i nastava španskog jezika, a na raspolaganju su Vam jednokrevetne ili dvokrevetne sobe. Apartmanski smeštaj podrazumeva da biste stan delili sa još nekoliko drugih stanara, a takođe su Vam na raspolaganju jednokrevetne ili dvokrevetne sobe. Porodični smeštaj namenjen je onim polaznicima koji žele da iskuse španski način života boraveći sa španskom porodicom domaćinom.

 

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print