Učenje španskog jezika u Malagi

Škola

Malaca Instituto

Ova škola osnovana je 1971. godine i do današnjeg dana sa ponosom ističe svoje nastavno osoblje koje je visoko obrazovano i kvalifikovano za podučavanje španskog kao stranog jezika.

Raspolaže sa 25 učionica opremljenih audio-vizuelnim sredstvima, centrom za učenje koji se sastoji od biblioteke i multimedijalne sobe, a kroz celu školu na raspolaganju je besplatni WiFi internet. U okviru školskog kampusa postoji i bazen, nekoliko terasa, prostorija za odmor polaznika nakon nastave, sportska  soba, recepcija 24/7, restoran i bar.

Vreme van nastave – Škola organizuje mnoštvo vannastavnih aktivnosti za svoje polaznike. Pored ekskurzija i obilazaka okolnih gradova – Kordobe, Granade, Sevilje, organizuju se i različite aktivnosti poput vožnje kanua/kajaka, časovi kuvanja, tapas večeri, sportske aktivnosti, obilasci znamenitosti. Vannastavni program na raspolaganju je uz doplatu, u zavisnosti od aktivnosti i ekskurzije za koju se odlučite.

Destinacija

Feničani, Rimljani, muslimani i hrišćani, svi su ostavili svoj pečat u ovom primorskom gradu. Tako je danas Malaga dom rimskom amfiteatru, arapskoj fortifikaciji Alcazaba, zamku Gibralfaro, katoličkoj katedrali, neoklasičnoj zgradi carine, Palacio de la Aduana kao i mnoštvu arheoloških iskopina.                                                                                         Malaga je grad parkova, palmi, bašti i fontana. Prelepo okruženje kojim možete besciljno da šetate krivudavim ulicama, nalazeći crkve, palate i fascinantne građevine.

Malaga je mediteranski grad sa populacijom od oko 600.000 stanovnika različitog etničkog porekla. Ova kulturalna mešavina posetiocima nudi različite opcije uključujući prvorazredne muzeje i program pun kulturnih dešavanja poput pozorišnih predstava, koncerata, filmskih  i plesnih festivala…

Malaga je grad različitih civilizacija, grad kulture, grad umetnosti i rodno mesto Pabla Pikasa.

Kursevi

Nastava se odvija u  malim grupama od maksimalno 10 polaznika po grupi, a svaki čas traje 50 minuta.

Škola u ponudi ima sledeće kurseve jezika:

  • Standardni kurs jezika (20 časova nedeljno);
  • Intenzivni kurs jezika (24/26 časova nedeljno);
  • Super intenzivni kurs jezika (30 časova nedeljno);
  • Priprema za DELE (20 časova nedeljno);
  • Priprema za master studije;
  • Španski i kuvanje/ples (20 časova jezika + praksa);
  • Kurs za nastavnike (30 časova nedeljno) i mnogi drugi.

Smeštaj

Škola u svojoj ponudi ima 3 tipa smeštaja: rezidenciju Club Hispánico, apartmane i porodični smeštaj. Smeštaj u rezidenciji podrazumeva smeštaj u kampusu u kojem se odvija i nastava španskog jezika, a na raspolaganju su  jednokrevetne ili dvokrevetne sobe. Apartmanski smeštaj podrazumeva da biste stan delili sa još nekoliko drugih stanara, a takođe su vam na raspolaganju jednokrevetne ili dvokrevetne sobe. Porodični smeštaj namenjen je onim polaznicima koji žele da iskuse španski način života boraveći sa španskom porodicom domaćinom.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print