Škola engleskog jezika u Londonu

Škola

Oxford International English Schools

London Greenwich centar deo je grupacije škola pod nazivom Oxford International Education Group. Učenjem u savremeno opremljenoj školi u Griniču, polaznici sebi daju najbolju priliku da usavrše svoje jezičke veštine.

Škola u Griniču je klimatizovana, svetla i prostrana sa modernim učionicama. Lokacija škole je u mirnom i prijatnom delu u blizini reke Temze, a na svega 15 minuta vožnje od  užurbanog i energičnog centra Londona. Pored modernih učionica u sklopu škole se nalaze i dve prostorije sa računarima i Internet pristupom kao i dve prostorije za odmor i druženje polaznika. Tokom sezone postoji mogućnost da se nastava odvija i van matične zgrade, ali uvek u blizini i istog kvaliteta. Sve detalje polaznici dobijaju prvog dana nastave.

Vannastavne aktivnosti – Škola organizuje različite vannastavne aktivnosti za svoje polaznike. Program uključuje posete pozorištima: West End Musicals, Shakespeare’s Globe i  National Theatre, obilaske čuvenih delova Londona kao što su Notting Hill, Portobello Market i Little Venice, atrakcija poput Madame Tussauds, Victoria & Albert Museum i Science Museum. Vikendom se organizuju celodnevni izleti u Oxford, Cambridge, Brighton i Stonehenge. Pojedine aktivnosti su besplatne, dok je za neke potrebna doplata.

Destinacija

London je iskustvo koje jednostavno ne smete propustiti, a boravak u Royal London Borough of Greenwich je savršen izbor. Boravak i učenje u Griniču će vas staviti u centar dinamične studentske zajednice u jednom od najlepših istorijskih delova Londona. Grinič je živopisan deo kraljevskog dela Londona, poznatog po Old Royal Naval College i čuvenoj kraljevskoj opservatoriji kroz koju prolazi nulti meridijan. U fascinantnom Grinič parku možete obići kraljevsko drveće i prelepe bašte.

London vas neće razočarati. Na kojoj god obali reke Temze da se nađete, pruža se prilika da posetite svetski poznate muzeje i galerije, pozorišta, pabove i mnoge atrakcije koje privlače turiste širom sveta. London je grad za koji se može reći da je centar sveta i svet u jednom gradu s obzirom na to da se može čuti oko 230 jezika i upoznati veliki broj različitih kultura.

Kursevi

Škola u ponudi ima sledeće kurseve:

  • standardni kurs;
  • intenzivni kurs;
  • celodnevni kurs;
  • pripreme za ispite FCE, CAE i IELTS;
  • poslovni  engleski;
  • E-učenje, koje polaznicima pruža mogućnost usavršavanja jezičkih sposobnosti preko interneta, tokom trajanja kursa i dve nedelje nakon završenog kursa.

Smeštaj

Škola u svojoj ponudi ima nekoliko opcija smeštaja. Smeštaj u porodici je dobra opcija za one polaznike koji žele da iskuse način života i kulturu porodice koja će joj biti domaćin tokom boravka. Na raspolaganju su jednokrevetne ili dvokrevetne sobe (za dvoje polaznika koji putuju zajedno), uz mogućnost da se opredele za noćenje sa doručkom ili polupansion. Kupatilo se deli sa porodicom. Rezidencijalni smeštaj je dobra opcija za polaznike koji žele više nezavisnosti, ali i iskustvo boravka u internacionalnom okruženju. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu sobu sa privatnim kupatilom, dok se kuhinja i dnevni boravak dele sa ostalim stanarima. Postoje opcije jednokrevetne sobe ali sa zajedničkim kupatilom. U nekim rezidencijama je moguće da polaznik bude smešten u dvokrevetnoj sobi, s tim da tada škola pronalazi cimera/cimerku. Smeštaj u zajedničkim stanovima je odlična opcija za polaznike koji žele da steknu pravo internacionalno iskustvo, budući da se zajedničke prostorije stana ili kuće dele sa drugim, internacionalnim polaznicima škole. Smeštaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama, a sa zajedničkom upotrebom kuhinje i dnevne sobe. Kupatilo može biti zajedničko ili privatno.

Video

Akreditacije

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Izvinjavam se sto se nisam ranije javljala, nisam bila u mogućnosti zbog poslovnih obaveza koje su me sačekale nakon Londona.

U prilogu Vam šaljem slike da Vam bar malo dočaram koliko sam uživala na svom putu. Zaista jedno predivno iskustvo. Porodica je, kao što ste i rekli, normalna, kulturna, staložena…imali smo odličnu komunikaciju, dosta su čisti i nisam imala nikakvih problema. Svako jutro sam doručkovala sa njima i na taj način učila jezik i širila vokabular.

Što se škole tiče, toliko pozitivne atmosfere na jednom mestu odavno nisam videla…. Profesori su predivni i non stop drze pažnju studenata. Prvih 5 dana sam išla na pre intermediate, drugu nedelju sam imala predavanja u intermediate grupi. Dosta brzo sam savladala jezik i sada nemam više problema u komunikaciji.

Jezik se uči velikom brzinom, svi su raspoloženi za razgovor nebitno gde se nalazili: škola, metro, restoran, ulica…tako da sam maksimalno koristila svaku priliku.

Moja najbolja drugarica ide takođe preko EGIDE na Maltu sutra – takođe na kurs, tako da sve pohvale za Vas….

Nastavljamo da putujemo sa Vama i naravno da se edukujemo sa Vama.

HVALA NA SVEMU!!!!!!!!!

Srdačni pozdravi,

Jelena

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju