Škola engleskog jezika u Londonu

uic London

Škola

London – UIC (Oxford International Education Group)

Škola UIC obavezuje se na ozbiljan rad kada je reč o učenju jezika, već dva puta je osvojila prestižnu nagradu Star Award – za najbolju školu engleskog u Evropi (nagrada koji su agenti širom sveta dodelili školi) i British Council nagradu za inovacije u nastavi engleskog jezika. Pored toga, članstvo u English UK i poverenje ukazano od strane polaznika iz gotovo 50 zemalja sveta koji su do sada pohađali kurseve engleskog jezika potvrđuju visok standard. Odnos nastavnika prema nastavi je kreativan i s praktične strane nastave zahtevan, jer se insistira na primeni stečenog znanja. Bez obzira na razlog dolaska na kurs (posao, studiranje…) kvalitet će biti maksimalan. Škola je tu da pomogne da dostignete svoj potpuni potencijal i da komunicirate sa samopouzdanjem. Škola je deo grupacije škola jezika Oxford International Education Group.

Škola UIC se nalazi u samom srcu Londona, Big BenPiccadilly Circus i Trafalgar Square su na korak od škole, a svega nekoliko minuta je udaljena od metro stanice Oxford Circus.

Vreme van nastave – London nije samo proverena destinacija za učenje engleskog jezika, nego i mesto gde se dešavaju susreti svih zemalja sveta kroz nacionalno prošarano stanovništvo i turiste iz celog sveta. Naravno, polaznik je slobodan da se konsultuje u školi u vezi sa obilascima i turističkim novinama Londona, kako bi doživljaj učenja i boravka u metropoli bio u potpunosti ispunjen.

Destinacija

Svaki trg i svaka ulica čine istoriju Londona, glavnog grada Velike Britanije, koji ostavlja svakog u čudu zbirom svih svojih kontrasta i protivurečnosti.

London je muzički, pozorišni i modni centar, bogate kulture.

Zgrada Parlamenta sa Big Benom, londonski Tower, dom britanske kraljevske porodice – Bakingemska palata (ispred koje je čuvena smena garde), Vestminsterska opatija, Šekspirovo pozorište Globe, mnoštvo muzeja, trg Trafalgar sa spomenikom Nelsonu, Pikadili i reka Temza, sa pokretnim mostom, samo su neke od znamenitosti Londona koje svakako vredi videti.

Kursevi

Kursevi engleskog jezika u Londonu:

  • Standardni ili poslovni kurs;
  • Poluintenzivni kurs;
  • Intenzivni kurs;
  • Pripreme za ispite FCE i CAE;
  • Pripreme za IELTS ispit;
  • Individualna nastava;
  • E-učenje, koje polaznicima daje mogućnost nastavka usavršavanja jezičkih sposobnosti preko interneta, čak godinu dana nakon završenog kursa

Nakon uspešno  završenog kursa polaznik dobija školski sertifikat o stečenom nivou znanja engleskog jezika.

Smeštaj

Škola nudi opcije smeštaja koje odgovaraju različitim životnim stilovima i budžetima.

Ukoliko želite da upoznate porodični način života u Londonu, otvorena je mogućnost smeštaja u porodici. Smeštaj u porodici može da se rezerviše u vidu noćenja sa doručkom ili polupansiona. U ponudi su porodice u različitim delovima grada koje svojim polaznicima mogu ponuditi jednokrevetne ili dvokrevetne sobe sa ili bez kupatila. Za one koji žele veću nezavisnost u ponudi su i zajednički stanovi u kojima se kupatilo i kuhinja dele sa ostalim stanarima dok spavaća soba može biti jednokrevetna ili dvokrevetna. Polaznik može sam pripremati svoju hranu ili to raditi sa drugim studentima. Prednost ovog vida smeštaja je pozicioniranost u drugoj zoni Londona i relativno pristupačna cena. Rezidencija International Student House nudi jednokrevetne, dvokrevetne ili višekrevetne sobe sa privatnim ili zajedničkim kupatilom i upotrebom kuhinje. Ishrana je na bazi polupansiona ili na bazi punog pansiona. U zavisnosti od onoga šta polaznik želi cene mogu biti različite. Prednost ovog tipa smeštaja je izuzetno povoljna centralna lokacija, na svega pet minuta peške od škole. U ponudi su i druge rezidencije, dostupne na upit.

Video

Akreditacije

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Izvinjavam se sto se nisam ranije javljala, nisam bila u mogućnosti zbog poslovnih obaveza koje su me sačekale nakon Londona.

U prilogu Vam šaljem slike da Vam bar malo dočaram koliko sam uživala na svom putu. Zaista jedno predivno iskustvo. Porodica je, kao što ste i rekli, normalna, kulturna, staložena…imali smo odličnu komunikaciju, dosta su čisti i nisam imala nikakvih problema. Svako jutro sam doručkovala sa njima i na taj način učila jezik i širila vokabular.

Što se škole tiče, toliko pozitivne atmosfere na jednom mestu odavno nisam videla…. Profesori su predivni i non stop drze pažnju studenata. Prvih 5 dana sam išla na pre intermediate, drugu nedelju sam imala predavanja u intermediate grupi. Dosta brzo sam savladala jezik i sada nemam više problema u komunikaciji.

Jezik se uči velikom brzinom, svi su raspoloženi za razgovor nebitno gde se nalazili: škola, metro, restoran, ulica…tako da sam maksimalno koristila svaku priliku.

Moja najbolja drugarica ide takođe preko EGIDE na Maltu sutra – takođe na kurs, tako da sve pohvale za Vas….

Nastavljamo da putujemo sa Vama i naravno da se edukujemo sa Vama.

HVALA NA SVEMU!!!!!!!!!

Srdačni pozdravi,

Jelena

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print