Škola engleskog jezika u Londonu

Škola

Oxford International English Schools

London Greenwich centar deo je grupacije škola pod nazivom Oxford International Education Group. Učenjem u savremeno opremljenoj školi u Griniču, polaznici sebi daju najbolju priliku da usavrše svoje jezičke veštine.

Škola u Griniču je klimatizovana, svetla i prostrana sa modernim učionicama. Lokacija škole je u mirnom i prijatnom delu, a opet na samo nekoliko minuta vožnje od  užurbanog i energičnog centra Londona. Pored modernih učionica u sklopu škole se nalaze i dve sobe sa kompjuterima sa Internet pristupom kao i dve prostorije za odmor i druženje polaznika. Tokom sezone postoji mogućnost da se nastava odvija i van matične zgrade, ali uvek u blizini i istog kvaliteta. Sve detalje polaznici dobijaju prvog dana nastave.

Vreme van nastave – Škola organizuje različite vannastavne aktivnosti za svoje polaznike. Program uključuje posete pozorištima: West End Musicals, Shakespeare’s Globe i  National Theatre, obilaske čuvenih delova Londona kao što su Notting Hill, Portobello Market i Little Venice, atrakcija poput Madame Tussauds, Victoria & Albert Museum i Science Museum.

Vikendom se organizuju celodnevni izleti u Oxford, Cambridge, Brighton i Stonehenge. Pojedine aktivnosti su besplatne, dok je za neke potrebna doplata.

Destinacija

London je iskustvo koje jednostavno ne smete propustiti, a boravak u Royal London Borough of Greenwich je savršen izbor. Boravak i učenje u Griniču će vas staviti u centar dinamične studentske zajednice u jednom od najlepših istorijskih delova Londona. Greenwich je slikovit deo kraljevskog dela Londona (Royal Borough of London), poznatog po Old Royal Naval College i čuvenoj kraljevskoj opservatoriji – početnoj tački griničkog vremena – u fascinantnom Grinič parku, koji se nalazi na 10 minuta od centralnog Londona.

Na obali istočnog dela reke Temze se nalazi veliki broj najinteresantnijih delova Londona. Upravo tu se nalazi zadivljujući Grinič (Greenwich), na manje od 10 km od čuvenog Tower Bridge-a, koji je tradicionalna baza Kraljevske mornarice i dom najveće prostorno sačuvane istorijske arhitekture i parkova u Engleskoj.

Kursevi

Škola u ponudi ima sledeće kurseve:

  • Standardni kurs;
  • Intenzivni kurs;
  • Pripreme za ispite FCE, CAE i IELTS;
  • Poslovni  engleski;
  • Individualnu nastavu;
  • E-učenje, koje polaznicima daje mogućnost nastavka usavršavanja jezičkih sposobnosti preko interneta, čak godinu dana nakon završenog kursa.

Smeštaj

Škola u svojoj ponudi ima nekoliko opcija smeštaja. Porodični smeštaj je dobra opcija za one polaznike koji žele da iskuse način života i kulturu porodice koja će joj biti domaćin tokom boravka. Polaznicima su na raspolaganju jednokrevetne ili dvokrevetne sobe, uz mogućnost da se opredele za noćenje sa doručkom ili polupansion. Rezidencijalni smeštaj je dobra opcija za polaznike koji žele više nezavisnosti, ali i iskustvo boravka u internacionalnom okruženju. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu sobu sa privatnim kupatilom, dok se kuhinja i dnevni boravak dele sa ostalim stanarima. Smeštaj u zajedničkim stanovima je odlična pocija za polaznike koji žele da steknu pravo internacionalno iskustvo, budući da se zajedničke prostorije stane ili kuće dele sa drugim, internacionalnim polaznicima škole. Smeštaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobam, a sa zajedničkom upotrebom kuhinje, kupatila i dnevne sobe.

Video

Akreditacije

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Izvinjavam se sto se nisam ranije javljala, nisam bila u mogućnosti zbog poslovnih obaveza koje su me sačekale nakon Londona.

U prilogu Vam šaljem slike da Vam bar malo dočaram koliko sam uživala na svom putu. Zaista jedno predivno iskustvo. Porodica je, kao što ste i rekli, normalna, kulturna, staložena…imali smo odličnu komunikaciju, dosta su čisti i nisam imala nikakvih problema. Svako jutro sam doručkovala sa njima i na taj način učila jezik i širila vokabular.

Što se škole tiče, toliko pozitivne atmosfere na jednom mestu odavno nisam videla…. Profesori su predivni i non stop drze pažnju studenata. Prvih 5 dana sam išla na pre intermediate, drugu nedelju sam imala predavanja u intermediate grupi. Dosta brzo sam savladala jezik i sada nemam više problema u komunikaciji.

Jezik se uči velikom brzinom, svi su raspoloženi za razgovor nebitno gde se nalazili: škola, metro, restoran, ulica…tako da sam maksimalno koristila svaku priliku.

Moja najbolja drugarica ide takođe preko EGIDE na Maltu sutra – takođe na kurs, tako da sve pohvale za Vas….

Nastavljamo da putujemo sa Vama i naravno da se edukujemo sa Vama.

HVALA NA SVEMU!!!!!!!!!

Srdačni pozdravi,

Jelena

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print