Umetnički programi

BERKAMHSTED, LAL SCHOOLS

Letnji kursevi programiranja, pravljenja filmova i učenja engleskog u Engleskoj

LONDON, Alpadia Hackey Community College

London City program odvija se pri Hackey Community College u trendi delu Londona – Shoreditch koji je odlično povezan sa ostalim delovima grada.

MILANO, NABA

Pored osnovnih i mater studija, NABA organizuje i letnje programe u trajanju od 2 do 6 nedelja za sve one koji žele da usavrše svoje znanje i veštine u oblasti umetnosti ili za buduće studente koji bi želeli da se upute u rad i koncept studija akademije.

CAMBRIDGE, Cambridge School of Visual & Performing Arts

Letnja škola glume, mode, filma, umetnosti i dizajna i pripreme portfolija u Kembridžu

SOTOGRANDE, Sotogrande International School

Letnji program odvija se u kampusu škole San Roque koji je otvoren 2013. godine u mirnom okruženju punom zelenila, sa pogledom na more.

ZELL AM SEE, Village Camps

Village Camps svojim polaznicima nudi najviši nivo nadzora i veliku pažnju obraća na zdravlje i bezbednost. Konstantno se radi na postizanju savršene ravnoteže između obrazovnih i zabavnih aktivnosti.

GENEVE, Collège du Léman

LETNJI KAMP PLESA, MUZIKE I GLUME: Summer Performing Arts with Juilliard je dvonedeljni intenzivni program namenjen polaznicima koji žele da istraže svet muzike, glume i plesa. Ovo je jedinstvena prilika da vaše dete uči od umetnika povezanim sa svetski poznatom Julliard školom kroz privatne časove i grupne radionice!

YORK, Village Camps

Veličanstven kampus Queen Ethelburga’s College je smešten usred zelenih livada i pitomih šumaraka u neposrednoj blizini grada. Škola spada u jednu od najbolje opremljenih internatskih srednjih škola u Velikoj Britaniji, sa prostranim i kompletno klimatizovanim sportskim centrom u sklopu koga se nalaze košarkaški tereni i zatvoreni bazen od 25m.

WARMINSTER, Warminster School

Škola je locirana u istorijskom gradu Vorminster, a u blizini se nalaze rimski grad Bat i Stounhendž i nudi engleski uz tenis, golf, jahanje, umetnost i dizajn.

LONDON, Dulwich College

Koledž se nalazi se južnom delu Londona, a na oko 20 minuta gradskim prevozom od samog centra grada. Izvaja se program ENGLESKI sa DRAMOM ili PLESOM.