Univerziteti i radne prakse

VIENNA, Webster University

Webster University je američki univerzitet osnovan 1915. godine u SAD u St.Louis-u, u državi Misuri, a danas ima mnogobrojne kampuse širom sveta u čak 9 zemalja i 60 gradova (Amerika, Evropa i Azija).

IRVINE, CALIFORNIA, Westcliff University

Westcliff University je privatni univerzitet, osnovan kako bi obezbedio kvalitetno obrazovanje za studente koji žele da uđu u svet biznisa i edukacije.

PARIS, IFA International Fashion Academy

IFA International Fashion Academy je savremena škola za dizajn i biznis osnovana 1982. godine u Parizu, a danas sa ponosom ističe još dva svoja kampusa – u Šangaju i Istanbulu. IFA partneri su neka od najpoznatijih svetskih modnih imena poput Calvin Klein, D&G, Chloe, Giorgio Armani, L’Oréal, Louis Vuitton, Max Mara, Prada, Swarovski, Replay i drugi.

MAYNOOTH, Maynooth University

Univerzitet nudi osnovne, master i doktorske studije u oblasti umetnosti, biznisa, ekonomije, finasija, računovodstva, kompjuterskih nauka, inženjeringa, obrazovanja, stranih jezika, prava, humanističkih i društvenih nauka.

OTTAWA, PEMBROKE, PERTH, Algonquin College

Algonquin College je jedan od najproduktivnijih istraživačkih fakuleta u Kanadi i priznat je kao vrhunski istraživački koledž za kreiranje primenjenih istraživačkih saradnji i projekata.

CANTERBURY, Canterbury Christ Church University

Canterbury Christ Church University nudi veliki broj studijskih programa iz različitih naučnih oblasti: Art and Design, Business and Management, Computer Science and Technology, Engineering Events, Tourism and Hospitality, HealthCare, Public Health and Socioal Care, Humanities, Law, Policing and Criminal Justice, Media, Marketing and Journalism, Music and Performing Arts, Science, Social Sciences, Sport and Exercise Sciences, Teaching, Education and Childhood

FLORENCE, FIDI - The Florence Institute of Design International

The Florence Institute of Design International je internacionalna škola dizajna osnovana 2008. godine u Firenci. Specijalizovana je u oblastima arhitekture, grafičkog dizajna, dizajna nameštaja i enterijera za studente širom Evrope i iz celog sveta.

DUBLIN, Dublin Institute of Technology

DIT Dublin Institute of Technology jedan je od najvećih univerziteta u Irskoj koji status visokoobrazovne institucije ima od 1992. godine, ali datira još iz 1887. kada je osnovan kao prva tehnička škola u ovoj zemlji.

DUBLIN, Dublin City University

Univerzitet nudi oko 70 programa osnovnih i master studija iz humanističkih i društvenih nauka, zdravstva, inženjeringa, računarstva i biznisa, a čine ga tri fakulteteta i dve škole.

ROME, FLORENCE, Accademia Italiana

Accademia Italiana Accademia Italiana je internacionalni fakultet lepih umetnosti osnovan 1984. godine u Firenci, čiji osnivač je arhitekta Vincenzo Giubba ko...