Univerziteti i radne prakse

Egida International je predstavnik univerziteta u inostranstvu širom sveta. Univerzitete i fakultete iz naše ponude možete pogledati raspoređene po zemljama  u meniju sa desne strane.

Direktni smo predstavnici svih obrazovnih institucija i poslujemo po njihovim zvaničnim uslovima i cenovnicima. Egida International pomaže studentima u ostvarivanju stipendija kod mnogih univerziteta (za osnovne i master studije) iz naše ponude.

Egida kao predstavnik univerziteta, vodi studenta kroz proceduru upisa koja sadrži nekoliko faza koje se moraju sprovesti u zadatim rokovima. Najvažniji je odabira fakulteta, te je značajno što često možemo proveriti da li je student pogodan kandidat i pre nego što započnemo zvaničnu aplikaciju. Ovo BESPLATNO savetovanje je značajna pogodnost, jer student nije u riziku da gubi dragoceno vreme aplicirajući za fakultet čije kriterijume ne zadovoljava.

Egidini stručni konsultanti su prošli obuke  i imaju sve relevantne informacije o obrazovnim institucijama koje predstavljamo. Pored toga, u našim kancelarijama redovno organizujemo predavanja i savetovanja sa predstavnicima fakulteta, na kojima zainteresovani učenici i roditelji direktno od predstavnika fakulteta mogu dobiti sve važne informacije.

Naša pretežna delatnost jeste konsultantske prirode u sferi izbora adekvatnog obrazovanja. Naš tim čine profesionalci u oblasti andragogije, obrazovanja, psihologije, i usko smo specijalizovani za tu oblast već više od 30 godina. Kao takvi i imamo saradnju sa brojnim obrazovnim institucijama od strane kojih smo angažovani da vršimo upis u njihovo ime i da budemo njihovi predstavnici za Srbiju.

Egidin stručni tim pomaže mladim ljudima prilikom upisa na fakultet širom sveta, bilo da se nalaze u našoj ponudi ili ne.

ZAKAŽITE SVOJE BESPLATNE KONSULTACIJE U VEZI SA STUDIRANJEM U INOSTRANSTVU.

Vrsta dokumentacije, način apliciranja, kriterijumi upisa je nešto što mi zajedno kao predstavnici pojedinih univerziteta zapravo dogovaramo. Tako da veoma dobro razumemo filozofiju i problematiku istih, jer je to deo našeg svakodnevnog posla.

Propratna pisma, način komunikacije i pisanja, biografije, pravilno popunjavanje aplikacije za fakultet, i sva ona dokumenta koja selektivni univerziteti mogu da traže su oblast u kojoj možemo da pomognemo našim studentima. Kada su univerziteti koje mi direktno predstavljamo u pitanju, tu gotovo možemo sa izvesnošću da garantujemo upis na univerzitete koje izaberemo. Kada je reč o apliciranju na univerzitete koje mi direktno ne predstavljamo u Srbiji, možemo opet puno da pomognemo svojim iskustvom, savetima, aplikacijom i smernicama.

Danas je druga strana planete udaljena samo jedan „klik“, ali ništa ne može da zameni prave horizonte, zvukove, mirise i energiju pravog životnog iskustva. Studiranje u inostranstvu je prilika da se otisnete u svet i naučite što je moguće više. Gde god da se odlučite da studirate u inostranstvu, učestvovaćete u jedinstvenom usvajanju i utapanju u drugu kulturu, steći samopouzdanje i nova prijateljstava i konačno posmatrati svet iz druge, nove perspektive.

Prijavom na naš Newsletter možete dobijati informacije o svim aktivnostim i predavanjima koje organizujemo.

 

Studije u Italiji