Univerziteti i radne prakse

Egida International je predstavnik univerziteta u inostranstvu širom sveta. Univerzitete i fakultete iz naše ponude možete pogledati raspoređene po zemljama  u meniju sa desne strane.

Direktni smo predstavnici svih obrazovnih institucija i poslujemo po njihovim zvaničnim uslovima i cenovnicima. Egida International pomaže studentima u ostvarivanju stipendija kod mnogih univerziteta (za osnovne i master studije) iz naše ponude.

Egidini stručni konsultanti su prošli obuke  i imaju sve relevantne informacije o obrazovnim institucijama koje predstavljamo. Pored toga, u našim kancelarijama redovno organizujemo predavanja i savetovanja sa predstavnicima fakulteta, na kojima zainteresovani učenici i roditelji direktno od predstavnika fakulteta mogu dobiti sve važne informacije.

Danas je druga strana planete udaljena samo jedan „klik“, ali ništa ne može da zameni prave horizonte, zvukove, mirise i energiju pravog životnog iskustva. Studiranje u inostranstvu je prilika da se otisnete u svet i naučite što je moguće više. Gde god da se odlučite da studirate u inostranstvu, učestvovaćete u jedinstvenom usvajanju i utapanju u drugu kulturu, steći samopouzdanje i nova prijateljstava i konačno posmatrati svet iz druge, nove perspektive.

Prijavom na naš Newsletter možete dobijati informacije o svim aktivnostim i predavanjima koje organizujemo.

 

Studije u Italiji

Studije u Italiji