Utisci polaznika kurseva engleskog jezika na Malti!

Ukoliko vas zanima kako je Egidinim polaznicima bilo na kursevima engleskog jezika na Malti, pročitajte utiske koji slede! Više o školi engleskog jezika Sprachcaffe i kursevima koje možete upisati saznajte klikom na: učenje engleskog jezika na Malti.

Marina, 21

Odabrala sam dvonedeljni kurs englekog na Malti, sa apartmanskim smeštajem. Bilo je divno, a vreme savršeno! Iako nisam volela engleski dok sam išla u školu, ovaj kurs je u potpunosti promenio moje mišljenje. Predavanja su bila zanimljiva, mnogo se priča, a takođe se uči i gramatika. Nema straha da ćete pogrešiti, jer su svi učenici u grupi istog nivoa znanja. Ono što se meni svidelo je multikulturalnost, jer sam mogla da čujem svašta novo o kulturi i zemljama mojih prijatelja s kursa.

Posle predavanja, može se uživati na bazenu škole, ići na ekskurzije koje škola orgaizuje ili sam razgledati ostrvo. Ja sam išla na izlete u Plavu lagunu i na Gozo i bilo je odlično! Svi su prijatni, lako se upoznaju novi ljudi i druženje je odlično.

malta-atrakcije

Dragan, 29

Atmosfera u školi je sjajna i jako podsticajna za učenje. Ne samo da sam poboljšao svoje znanje engleskog, već sam i stekao nova poznanstva i upoznao ljude koji potiču iz različitih kultura. To je za mene neprocenjivo iskustvo, koje nikako ne bih mogao da steknem na kursu jezika u bilo kojoj školi u Srbiji, ma koliko ona dobra bila. Sigurno ću ići tamo opet, ako ne u školu jezika, onda svakako na odmor.

St Julians Bay in Malta

Share