Utisak iz škole nemačkog u Beču

Najbolja preporuka koju možete dobiti prilikom odabira škole jezika jeste preporuka nekoga ko je već bio polaznik te škole. Pročitajte utiske Egidinog polaznika i saznajte zašto je ova škola pravi izbor za učenje nemačkog jezika:

Prvo, želim da se zahvalim vama kao agenciji koja mi je srdačno pomogla u izboru škole. Moji utisci o samoj školi su fantastični. Ono sto bih izdvojio kada je reč o školi Actilingua jesu sami uslovi za rad, izuzetne prostorije, kompjuteri, internet i, ono sto je najvažnije, a to su  profesori koji su dali maksimum od sebe da me nauče dosta toga. Posebno bih izdvojio dva profesora a to su Joanna i Duygu. Ukoliko možete, prenesite pohvale tim profesorima preko škole ( putem maila). Takođe, škola ima izuzetno lepo osmišljene aktivnosti, kao sto je Valzer kurs, grilovanje na Dunavu, poseta Salcburgu i još mnogo toga. To su izuzetno lepa druženja gde se može upoznati dosta novih ljudi i usavrsavati jezik. Što se tiče smestaja, sve pohvale. Redovno se čiste sobe. Apartmani su relativno novi. Doručak je korektan.

O gradu Beču… Zaista sam impresioniran kulturnim znamenitostima tog grada. Zaista dosta toga može da se vidi. Posebno bih izdvojio Rathaus, Dvorac Schonbrunn i Operu.

Mislim da će naredne slike bolje približiti moje utiske o predivnom Beču:-).

Hvala.

Dejan

Pohađanje kursa nemačkog u Beču je odličan način da savladate ovaj jezik, ali i bliže upoznate ovaj fantastičan grad, narod i kulturu Austrije. Čitav Beč je jedna velika kulturna pozornica koja pruža sve vidove umetnosti i zabave. U turističkoj ponudi grada ima za svakog po nešto. Od zadivljujućih palata Belvedere i Hofburg, dvorca Schonbrunn, gradske kuće Rathaus, katedrale Svetog Stefana, pa sve do zološkog vrta Tiergarten, čuvene opere i raznih muzeja i crkvi.

Škola u ponudi ima različite opcije smeštaja. Porodični smeštaj je najbolji vid smeštaja za one polaznike koji i posle nastave žele da vežbaju nemački jezik komunicirajući sa porodicom domaćinom. Pored ovog tipa smeštaja, polaznici škole mogu biti smešteni i u ActiLingua rezidenciji ili u zajedničkom apartmanima.

Za više informacija o školi jezika i kursevima koje možete upisati, kliknite na: nemački u Beču.

IMG_2544IMG_2077