Iskustvo iz škole engleskog u Londonu!

Ukoliko razmišljate o učenju engleskog jezika, najbolje mesto je svakako škola u samom centru Londona. Embassy Summer-UCL škola nalazi se u samom centru grada, pri univerzitetu UCL (University College London). Nastava se održava u prostorijama univerziteta, učionice su savremeno opremljene, po visokim standardima, što i odgovara jednom od najpoznatijih londonskih univerziteta. Lokacija škole je takva da su sve veće atrakcije na pešačkoj udaljenosti. Učenici imaju celodnevnu pažnju profesora iz Srbije, od aerodroma u Beogradu, tokom svih segmenata programa i povratka u Srbiju. Program podrazumeva 20 časova engleskog jezika nedeljno. Nastava je usmerena ka konverzaciji kroz koju se usavršava gramatika, način izgovora i obogaćuje rečnik. Više o samom kursu, smeštaju i datumu polaska možete saznati klikom na: engleski za mlade u centru Londona.

Najbolja preporuka zašto treba da izaberete baš ovaj kurs i provedete leto u Londonu učeći engleski jezik jeste iskustvo prošlogodišnje polaznice, koje vam donosimo u nastavku teksta:

Što se tiče Londona, zaista mi je bilo prelepo! Divno iskustvo, i možda najlepših 15 dana do sada. Put je prošao odlično, transfer me je čekao kada sam stigla. Što se tiče UCL-a, prezadovoljna sam. Osoblje, kao i profesori su bili super, i jako ljubazni. Časovi su bili zanimljivi i dosta su mi značili. Posebno mi je drago jer sam prevazišla blokadu i sada mogu slobodno da pričam. Hrana je takođe bila dobra. Aktivnosti i izleti su bili takođe odlični. Išli smo u Madam Tiso, Oksford, Brajton, Torp park i još dosta zanimljivih muzeja i aktivnosti smo imali. Sve u svemu, zaista sam prezadovoljna i ništa loše ne bih imala da kažem. Upoznala sam dosta novih ljudi i sledeće leto idem verovatno u Tunis kod drugarice. Poslaću vam u fotografije i izvinite što sam se raspisala ovoliko, ali sam zaista prezadovoljna!

Veliki pozdrav!

Ivana

London-Engleska-utisci