Jelenini utisci iz Londona

Zadovoljstvo nam je kada se naši polaznici sa kurseva jezika vrate puni pozitivnih utisaka i sa željom da ponovo putuju preko Egide. Prenosimo vam utiske sa kursa engleskog jezika u  UIC (Oxford International Education Group) u Londonu:

Poštovana Slađana,

Izvinjavam se što se nisam ranije javljala, nisam bila u mogućnosti zbog poslovnih obaveza koje su me sačekale nakon Londona.

U prilogu Vam šaljem slike da Vam bar malo dočaram koliko sam uzivala na svom putu. Zaista jedno predivno iskustvo. Porodica je, kao sto ste i rekli, normalna, kulturna, staložena…Imali smo odličnu komunikaciju, dosta su čisti i nisam imala nikakvih problema.

Što se UIC-a tiče, toliko pozitivne atmosfere na jednom mestu odavno nisam videla…. Profesori su predivni i non-stop drže paznju studenata. Prvih 5 dana sam išla na Pre Intermediate, drugu nedelju sam imala predavanja u Intermediate grupi. Dosta brzo sam savladala jezik i sada nemam više problema u komunikaciji.

Jezik se uči velikom brzinom, svi su raspoloženi za razgovor nebitno gde se nalazili (škola, metro, restoran, ulica), tako da sam maksimalno koristila svaku priliku.

Moja najbolja drugarica ide takođe preko Egide na Maltu sutra – takođe na kurs, tako da sve pohvale za Vas…. Nastavljamo da putujemo sa Vama i naravno da se edukujemo sa Vama.

( doći ću čim budem bila u prilici )

HVALA NA SVEMU!!!!!!!!!

Srdačni pozdravi,

Jelena

Škola engleskog jezika  UIC (Oxford International Education Group) nalazi se u samom srcu Londona, Big BenPiccadillyCircus i Trafalgar Square su na korak od škole, a svega nekoliko minuta je udaljena od metro stanice Oxford Circus. Više o kursu jezika u Londonu koji je pohađala Jelena možete videti na sajtu Egide.

Madame-Tussauds-engleski-London