Jovanovo iskustvo iz Minhena

Ukoliko razmišljate o tome da unapredite svoje znanje jezika, najbolja preporuka za školu svakako je iskustvo njenih polaznika. Nemački jezik preko Egide možete učiti na više lokacija u Nemačkoj i Austriji. U nastavku pročitajte Jovanovo iskustvo iz Minhena.

Zdravo Tamara,

Ako vas još zanima, evo kratak osvrt na moj kratak boravak u Minhenu u školi DID. Nažalost vreme mi nije dozvoljavalo duži kurs tako da je nedelja dana bila suviše kratka za bilo kakav značajan napredak što se tiče samog jezika ali srećom sve ostale prateće planove sam ispunio.

Prvo da se tebi licno zahvalim i Egidi naravno na vrlo profesionalnom odnosu i ličnom angažovanju. Imate moju svaku pohvalu i preporuku bilo kome ko se bude interesovao.

DID MINHEN jeste ozbiljna škola i nemam ja posebnih zamerki, sve je tačno i organizovano. Predavači su stručni i prijatni. Jednog dana je čas za moj ukus bio prenatrpan jer je bilo preko 15 ljudi. Ulazni test je takođe bio jako težak i sastoji se od pismenog testa i intervjua. Bio sam užasan na oba tako da sam upao u grupu A1.1 iako možda nisam baš toliki početnik, ali dobro, ne žalim jer je grupa bila odlična.

DID-Minhen-škola

Smeštaj je tipičan hostelski, ali čist i uredan. Recepcija je odlicna i dozvoljavalju prijem paketa na ime gosta hostela. Jedina zamerka je veoma velika buka koja dolazi sa ulice jer je Arnulfstraße veoma prometna. Pored toga u toku su bili neki radovi tako da se u 5 am mogla čuti motorna testera. Ali u blizini je nekoliko hotela više kategorije tako da smo svi čuli isto. Dakle, preporuka za buduće polaznike je da obavezno biraju sobu koja nije okrenuta ka Arnulfstraße.

Nemački-Minhenu

Izvinjavam se zbog preopširnosti. Naravno objavite ovaj kratki review ako smatrate da ima potrebe.

Pozdrav,

Jovan

Više o školi koju je Jovan pohađao saznajte klikom na: kursevi nemačkog u Minhenu.