Letnja škola u Londonu 2018. – University College London (UCL)

22.07-05.08.2018.
GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM

Sa učenicima su u London otputovali naši profesori Saša i Jovana, koji imaju višegodišnje iskustvo u vođenju grupnih polazaka u inostranstvu, a ujedno su i profesori engleskog jezika. Deca pohađaju program na u školi u samom centru Londona, pri univerzitetu UCL (UniversityCollege London). Nastava se održava u prostorijama univerziteta, učionice su savremeno opremljene, po visokim standardima, što i odgovara jednom od najpoznatijih londonskih univerziteta.. Pored nastave engleskog jezika, organizovane su i brojne vannastavne aktivnosti, kao i obilasci. Najbolji način da se prenese atmosfera sa programa jesu fotografije. U nastavku pogledajte galerije koje ćemo dopunjavati novim fotografijama tokom trajanja programa.

Jelisaveta

Pre svega, moram da kažem da je ovo jedno neverovatno iskustvo. Mogućnost da provedem dve nedelje sa decom iz celog sveta je sjajna. S obzirom da sam po drugi put bila u Londonu, prvi put mi je bilo malo lepše jer je sve novo bilo. Ali ove godine je takođe bilo predivno, upoznala sam puno dece, videla sve što London nudi i stekla samopouzdanje kada pričam engleski jezik.
Takođe, vodiči su bili super. S obzirom da smo bili dobra grupa, oni su nam stalno izlazili u susret i vodili nas gde smo mi želeli. Škola jezika mi je mnogo pomogla da naučim neke nove stvari, a pre svega da steknem sigurnost i samopouzdanje, kao što sam već rekla gore.
Svakom detetu bih preporučila ovo putovanje, jer uspomene koje ostanu se pamte ceo život.
Za mene su ove dve nedelje bile najlepše dve nedelje u životu i jedva čekam sledeću godinu da se opet vratim u London.