Neponovljivo iskustvo iz Londona

Učenje engleskog jezika u glavnom gradu Velike Britanije uvek je neponovljivo iskustvo. Prednost učenja engleskog u ovom gradu je svakako činjenica da ćete boraviti u centru svih dešavanja u ovoj zemlji, biti u stalnom kontaktu sa jezikom i kulturom i imati prilike da usavršavate jezik kroz razgovor sa nativnim govornicima. Jedan od najboljih načina da se upoznate sa svakodnevnim životom Britanaca jeste da odaberete porodični smeštaj u nekoj od pažljivo odabranih britanskih porodica, koji će vam najbolje predstaviti svoju kulturu i tradiciju, pri čemu ćete imati priliku da iskusite njihovu svakodnevnicu i proširite svoje vidike i steknete nove prijatelje. Zadovoljstvo nam je kada se Egidini polaznici sa kurseva jezika u inostranstvu vrate sa mnogo pozitivnih utisaka i željom da ponove svoje iskustvo. U nastavku pročitajte utiske sa kursa engleskog jezika u Lodonu.

Sam odlazak u London, za mene je bilo fascinatno i uzbudljivo iskustvo.

Dolaskom na aerodrom Heatrow, sačekao me je prijatan vozač, Britanac, i odvezao do mesta gde sam bila smeštena, u privatnoj kući jedne engleske porodice.

Što se tiče same porodice i smeštaja, mogu reći samo pohvale. Uslovi boravka u sobi, čistoća kupatila i kuhinje su zadovoljavajući, mogu reći da ono što je ponuđeno zadovoljava kriterijume mojeg očekivanja.

Nastava i časovi u Select school su bili jako zanimljivi i meni su bili od velike pomoći.

Pozdrav.

Milica

0815_2