Utisci polaznika kurseva nemačkog jezika u Beču

Ukoliko vas zanima kako je Egidinim polaznicima bilo na kursevima nemačkog jezika u Beču, pročitajte utiske koji slede! Više o školi nemačkog jezika Actilingua i kursevima na koje možete upisati vaše dete, saznajte klikom na: učenje nemačkog jezika u Beču.

Marina, 16 godina

Ovo je već treća godina da idem na kurs nemačkog u Actilingua školu. Nedelje koje sam provela u ovoj letnjoj školi nemačkog su najbolje nedelje u mom životu! Nisam samo učila jezik, već sam se mnogo družila sa decom iz drugih zemalja i stekla nove prijatelje sa kojima se često čujem.

Jasna, majka polaznice kursa

Želim da vam ukratko prenesem iskustvo moje ćerke u školi ActiLingua u Beču. Ona uči nemački u srednjoj školi i želela je da ga uči i u inostranstvu, pa smo se na preporuku prijatelja čija su deca već putovala preko Egide odlučili za ovu školu. Poslali smo našu ćerku na tronedeljni kurs. Bila je jako zadovoljna predavanjima, kao i ekskurzijama i obilascima znamenitosti. Škola je na odličnoj lokaciji, a deca su odlično nadgledana, pa nismo brinuli za njenu bezbednost. Ona je bila na programu za tinejdžere od 12 do 17 godina i smeštena u rezidenciji u kampusu gde se odvija i nastava, pa nismo razmišljali o prevozu i da li će se snaći.

Marko, 15 godina

Časovi su interaktivni i baš može da se poboljša govor. Najbolje mi je bilo to što sam upoznao društvo iz drugih zemalja i lepo se družio. A mislim da sam mnogo napredovao i bolji mi je izgovor.

actilingua