Utisci sa letnje škole na Malti 2016.

Stigli smo na Maltu! Nismo mogli izabrati bolji način da provedemo letnji raspust! Jedan deo dana imamo nastavu, na kojoj smo sa decom iz celog sveta. Po dolasku u školu smo imali testiranje. Raspoređeni smo u grupe prema nivoima znanja, imamo priliku da pričamo isključivo na engleskog i svakog dana naučimo nešto novo.

A posle nastave – aktivnosti! Bili smo u akvaparku u kom smo divno proveli slobodno vreme. Naravno, kada ste na Malti, neizostavan je odlazak na plažu. Sunce je jako, pa smo tražili hlad u kome ćemo biti kako ne bismo izgoreli. Talasi su fantastični, a more predivno, kupanje je bilo prava igra! Išli smo i na kuglanje, gde smo se družili sa drugarima iz Italije. A jedno od večeri je bilo rezervisano za diskoteku. Fenomenalno smo se proveli! Bili smo i na roštilju u restoranu na samoj obali mora. Ne propuštamo vannastavne aktivnosti, jer su sve odlično organizovane i jako lepo se družimo i zabavljamo!

Bili smo na krstarenju do ostrva Comino. Neki od nas su išli na paraglajding, neki na crazy sofa sa liderima iz skole. Odusevljeni smo! Uveče smo bili na boat party. Takođe smo išli u šetnju po Mdini i Rabatu i bilo je odlično.

U Mdini smo isprobali tradicionalnu čokoladnu tortu fontanela. Takođe smo bili i na najvišoj tački Malte koja se zove Dingli cliffs. Pogled odatle je neverovatan! Obišli smo i mesto gde je snimana serija Game of Thrones. Sinoć smo bili na internacionalnoj žurci sa decom iz celog sveta. Druženje je fenomenalno!

I za kraj malo slika škole, kako biste videli gde se održava naša letnja škola na Malti. Bilo nam je jako lepo i radujemo se sledećem letu i mogućnosti da se ponovo vratimo na Maltu!

Više informacija o školi pročitajte na: letnja škola engleskog na Malti.