Studije u Velikoj Britaniji

CANTERBURY, Canterbury Christ Church University

Canterbury Christ Church University nudi veliki broj studijskih programa iz različitih naučnih oblasti: Art and Design, Business and Management, Computer Science and Technology, Engineering Events, Tourism and Hospitality, HealthCare, Public Health and Socioal Care, Humanities, Law, Policing and Criminal Justice, Media, Marketing and Journalism, Music and Performing Arts, Science, Social Sciences, Sport and Exercise Sciences, Teaching, Education and Childhood

Državni fakulteti u Velikoj Britaniji - UCAS aplikacija

UCAS (Universities and Colleges Admission Service) je centralizovani servis koji se koristi za apliciranje na univerzitete, preko kojeg se student može prijaviti na do 5 studijskih programa.

LONDON, London South Bank University

London South Bank University London South Bank University LSBU jedan je od najvećih i najstarijih državnih univerziteta u Londonu. Osnovan još 1892. godine s...

LONDON, Regent’s University London

Studiranje u Engleskoj, Regent’s University London, studije novinarstva, produkcije, biznisa, mode, umetnosti, psihologije, psihoterapije...

CAMBRIDGE, Cambridge School of Visual and Performing Arts

CSVPA Cambridge School of Visual & Performing Arts jedna je od vodećih obrazovnih ustanova u oblasti umetnosti, glume i muzike u Velikoj Britaniji. Ova institucija osnovana je 1985. godine i do današnjeg dana u svoju ponudu uvrstila je osnovne i master studije, kao i pripremu za master studije pod okriljem renomiranih obrazovnih institucija poput University of Arts London, Kingston University i najčuvenije britanske pozorišne škole The Royal Academy of Dramatic Arts.

COVENTRY, Coventry University

Koventri je univerzitet koji se konstantno razvija, sa rastućom reputacijom i priznanjem kvaliteta edukacije. Impresivno veliki kampus Koventri Univerziteta se nalazi u samom centru grada, a 2011. godine su dobili nagradu Entrepreneurial University of the Year koja se daje univerzitetu koji ohrabruje i podržava studente i osoblje da pokažu inicijativu u preduzetništvu.

LEICESTER, De Montfort University

Prema izveštaju ankete o visokom obrazovanju iz 2015, DMU se ubraja u top 25 univerziteta u Velikoj Britaniji, sa najvišom stopom zaposlenosti. Skoro 96 % DMU diplomaca je u prvih šest meseci nakon diplomiranja u radnom odnosu ili na daljem školovanju (znatno iznad nacionalnog proseka).

LONDON, University of Northumbria

Univerzitet ima jaku reputaciju pri zapošljavanju svojih studenata. Tokom prethodnih godina, oko 92% diplomaca zaposlilo se u periodu do 6 meseci po završetku studija. Takođe, Univerzitet raspolaže sa službom za razvoj karijere i zapošljavanje koja je na raspolaganju studentima, pružajući im podršku i savetovanje.

PRESTON, University of Central Lancashire

STUDIJE MEDICINE U VELIKOJ BRITANIJI traju ukupno 6 godina tokom koji se uče osnove medicinske nauke, kliničke veštine, različite oblasti i grane medicine, ali i praktične veštine iz oblasti akutne medicine i hirurgije. Univerzitet raspolaže sa pet potpuno opremljenih laboratorija sa simulatorima u ljudskoj veličini kako bi studenti razvijali svoje praktične veštine. Pored toga studentima je na raspolaganju i centar za ljudsku anatomiju gde se usavršavaju znanja i veštine o radu ljudskog tela.

BRIGHTON, LONDON, OXFORD, CAMBRIDGE, Bellerby's College

Bellerbys College nudi programe pripreme za studije za upis na najbolje univerzitete u Velikoj Britaniji: Foundation Year, Undergarduate Year 1, Pre-Masters