Studije u Velikoj Britaniji

CANTERBURY, Canterbury Christ Church University

Canterbury Christ Church University nudi veliki broj studijskih programa iz različitih naučnih oblasti: Art and Design, Business and Management, Computer Science and Technology, Engineering Events, Tourism and Hospitality, HealthCare, Public Health and Socioal Care, Humanities, Law, Policing and Criminal Justice, Media, Marketing and Journalism, Music and Performing Arts, Science, Social Sciences, Sport and Exercise Sciences, Teaching, Education and Childhood

Državni fakulteti u Velikoj Britaniji - UCAS aplikacija

UCAS (Universities and Colleges Admission Service) je centralizovani servis koji se koristi za apliciranje na univerzitete, preko kojeg se student može prijaviti na do 5 studijskih programa.

Studiranje u inostranstvu

Uslužno apliciranje za studije u inostranstvu, direktan upis na fakultete čiji smo predstavnici, UCAS aplikacija

LONDON, London South Bank University

London South Bank University London South Bank University LSBU jedan je od najvećih i najstarijih državnih univerziteta u Londonu. Osnovan još 1892. godine s...

LONDON, BERLIN, Met Film School

Met Film School u svojoj ponudi ima OSNOVNE I MASTER STUDIJE, PROGRAME ZA TINEJDŽERE, ali i KRAĆE PROGRAME USAVRŠAVANJA od 2 nedelje do 6 meseci u glumi, kinematografiji, režiji, dokumentarnom filmu, scenariju, produkciji, postprodukciji, filmu, VFX (Visual-effects) i animaciji.

LONDON, Regent’s University London

Studiranje u Engleskoj, Regent’s University London, studije novinarstva, produkcije, biznisa, mode, umetnosti, psihologije, psihoterapije...

UK, IRELAND, GERMANY, British & Irish Modern Music Institute (BIMM)

BIMM je pomogao u stvaranju nekih od najsjajnijih talenata u industriji, od najprodavanijih umetnika kao što su The Kooks, Tom Odell, Radiohead i George Ezra do vodećih tekstopisaca, muzičara, agenata, producenata, novinara, poslovnih profesionalaca i menadžera poznatih muzičkih kompanija. Lokacija je od vitalnog značaja za proboj u muzičkoj industriji i iz tog razloga BIMM Institute je odabrao sedam gradova u kojima je muzika jedna od najbitnijih oblasti života – London, Berlin, Dablin, Birmingem, Mančester, Bristol i Brajton.

CAMBRIDGE, Cambridge School of Visual and Performing Arts

CSVPA Cambridge School of Visual & Performing Arts jedna je od vodećih obrazovnih ustanova u oblasti umetnosti, glume i muzike u Velikoj Britaniji. Ova institucija osnovana je 1985. godine i do današnjeg dana u svoju ponudu uvrstila je osnovne i master studije, kao i pripremu za master studije pod okriljem renomiranih obrazovnih institucija poput University of Arts London, Kingston University i najčuvenije britanske pozorišne škole The Royal Academy of Dramatic Arts.

COVENTRY, Coventry University

Koventri je univerzitet koji se konstantno razvija, sa rastućom reputacijom i priznanjem kvaliteta edukacije. Impresivno veliki kampus Koventri Univerziteta se nalazi u samom centru grada, a 2011. godine su dobili nagradu Entrepreneurial University of the Year koja se daje univerzitetu koji ohrabruje i podržava studente i osoblje da pokažu inicijativu u preduzetništvu.

LEICESTER, De Montfort University

Prema izveštaju ankete o visokom obrazovanju iz 2015, DMU se ubraja u top 25 univerziteta u Velikoj Britaniji, sa najvišom stopom zaposlenosti. Skoro 96 % DMU diplomaca je u prvih šest meseci nakon diplomiranja u radnom odnosu ili na daljem školovanju (znatno iznad nacionalnog proseka).