Studije u Velikoj Britaniji

CAMBRIDGE, Cambridge School of Visual and Performing Arts

CSVPA Cambridge School of Visual & Performing Arts jedna je od vodećih obrazovnih ustanova u oblasti umetnosti, glume i muzike u Velikoj Britaniji. Ova institucija osnovana je 1985. godine i do današnjeg dana u svoju ponudu uvrstila je osnovne i master studije, kao i pripremu za master studije pod okriljem renomiranih obrazovnih institucija poput University of Arts London, Kingston University i najčuvenije britanske pozorišne škole The Royal Academy of Dramatic Arts.

COVENTRY, Coventry University

Koventri je univerzitet koji se konstantno razvija, sa rastućom reputacijom i priznanjem kvaliteta edukacije. Impresivno veliki kampus Koventri Univerziteta se nalazi u samom centru grada, a 2011. godine su dobili nagradu Entrepreneurial University of the Year koja se daje univerzitetu koji ohrabruje i podržava studente i osoblje da pokažu inicijativu u preduzetništvu.

LEICESTER, De Montfort University

Prema izveštaju ankete o visokom obrazovanju iz 2015, DMU se ubraja u top 25 univerziteta u Velikoj Britaniji, sa najvišom stopom zaposlenosti. Skoro 96 % DMU diplomaca je u prvih šest meseci nakon diplomiranja u radnom odnosu ili na daljem školovanju (znatno iznad nacionalnog proseka).

LONDON, University of Northumbria

Univerzitet ima jaku reputaciju pri zapošljavanju svojih studenata. Tokom prethodnih godina, oko 92% diplomaca zaposlilo se u periodu do 6 meseci po završetku studija. Takođe, Univerzitet raspolaže sa službom za razvoj karijere i zapošljavanje koja je na raspolaganju studentima, pružajući im podršku i savetovanje.

PRESTON, University of Central Lancashire

STUDIJE MEDICINE U VELIKOJ BRITANIJI traju ukupno 6 godina tokom koji se uče osnove medicinske nauke, kliničke veštine, različite oblasti i grane medicine, ali i praktične veštine iz oblasti akutne medicine i hirurgije. Univerzitet raspolaže sa pet potpuno opremljenih laboratorija sa simulatorima u ljudskoj veličini kako bi studenti razvijali svoje praktične veštine. Pored toga studentima je na raspolaganju i centar za ljudsku anatomiju gde se usavršavaju znanja i veštine o radu ljudskog tela.

BRIGHTON, LONDON, OXFORD, CAMBRIDGE, Bellerby's College

Bellerbys College nudi programe pripreme za studije za upis na najbolje univerzitete u Velikoj Britaniji: Foundation Year, Undergarduate Year 1, Pre-Masters

LONDON, BIRMIGHAM, University of Ulster

Na Ulster univerzitetu u Londonu i Birminghamu, internacionalnim polaznicima se nudi visok kvalitet nastave od strane akademskih stručnjaka iz oblasti koje se izučavaju. Svojim studentima omogućavaju odličnu pripremljenost za suočavanje sa poslovnim svetom i osposobljavaju ih tako da stečena teorijskih znanja mogu da implementiraju u praksi.

MILANO, FIRENCA, PARIS, LONDON, Instituto Marangoni

Istituto Marangoni predstavlja jednu od vodećih evropskih škola za modu i dizajn, koja mladim, kreativnim ljudima omogućava da usavršavaju stečene veštine i razviju nove, uz rad sa najvećim imenima sveta mode i dizajna.

BRIGHTON, University of Sussex

The University of Sussex was the first of the new wave of UK universities founded in the 1960s, receiving its Royal Charter in August 1961. As we celebrate our ...