Srednje škole u Velikoj Britaniji

TENBURY WELLS, King’s College Saint Michaels

Na kampusu od 10 ha, smeštena je King’s College Saint Michaels, mala, prijateljska, internacionalna srednja škola koja nudi GCSE, A Level programe kao i University Foundation i letnje kurseve engleskog jezika učenicima iz celog sveta.

OXFORD, Oxford Sixth Form College

Nastavni i vannastavni program škole je vrlo ambiciozan i šarenolik. Pored obaveznog nastavnog programa, GCSE i A-level, škola nudi bogat izbor klubova, kao što su: debatni, muzički, filmski, pravni, fudbalski i mnogi drugi.

Državne srednje škole u Velikoj Britaniji

Državne srednje škole u Velikoj Britaniji Velika Britanija je san velikog broja internacionalnih učenika, zbog svoje akademske tradicije od impresivnog nauč...

FOLKESTONE, Earlscliffe

Earlscliffe je mala internatska škola koja neguje indivdualan pristup sa mnogo podrške i podsticaja za svoje učenike. Njen jedinstveni pristup nastavi i podučavanju prožet je britanskom tradicijom i metodama sa Oxbridge koledža, vodećih državnih šola i Ivy League univerziteta. Za samo nekoliko godina postojanja, ova škola uspela je da ostvari neverovatan uspeh plasirajući se na 38. mesto The Telegrapf Top 100 Schools nacionalnog rangiranja od preko 4.000 škola koje predaju A-level program.

LONDON, DLD College

DLD College London je osnovan 1931. godine kao škola koja je pripremala učenike za prestižne fakultete Univerziteta u Oksfordu i Univeziteta u Kembridžu. Nakon godina uspešnog rada na više londonskih lokacija, škola se septembra 2015. godine seli u potpuno novu namenski građenu zgradu u srcu Londona, sa pogledom na Vestminster i Temzu.

UK, Priory Education Services

Ova grupacija nudi programe mladima sa sledećim stanjima: autizam, Aspergerov sindrom, disleksija, disgrafija, diskalkulija, dispraksija, različite vrste zavisnosti, poremećaji pažnje i druga stanja i poremećaji. Specijalizovani programi omogućuju učenicima tranziciju kroz osnovno, srednjoškolsko i visoko obrazovanje ka zaposlenju i nezavisnom životu, u zavisnosti od svake individue.

LONDON, Royal Russell School

Royal Russell School Royal Russel School je dnevna i internatska škola koja se nalazi na samo 20 km od atrakcija centralnog Londona, na manje od sat vremena vo...

ELY, The King's School

Smeštena je u mirnom bajkovovitom gradiću Ely, nadomak Kembridža, a ipak dobro povezana sa Kembridžom, Stenstedom i Londonom. Škola se nalazi u samom centru gradića, te učenici imaju osećaj da su članovi lokalne zajednice.

OSWESTRY, Oswestry School

Oswestry School je internatska i dnevna škola za 435 devojčica i dečaka. Osnovana 1407. godine, jedna je od najstarijih srednjih škola u Velikoj Britaniji. Karakterišu je porodična atmosfera i lični pristup svakom učeniku.

LONDON, CANTERBURY, CAMBRIDGE, CATS College

CATS College je vodeća internacionalna srednja škola u Velikoj Britaniji, sa kampusima u Londonu, Oksfordu i Kenterberiju. Sva tri kampusa nude veliki broj akademskih programa i obezbeđuju kvalitetnu nastavu za učenike koji se u njima školuju.