Srednje škole u Velikoj Britaniji

FOLKESTONE, Earlscliffe

Earlscliffe je mala internatska škola koja neguje indivdualan pristup sa mnogo podrške i podsticaja za svoje učenike. Njen jedinstveni pristup nastavi i podučavanju prožet je britanskom tradicijom i metodama sa Oxbridge koledža, vodećih državnih šola i Ivy League univerziteta. Za samo nekoliko godina postojanja, ova škola uspela je da ostvari neverovatan uspeh plasirajući se na 38. mesto The Telegrapf Top 100 Schools nacionalnog rangiranja od preko 4.000 škola koje predaju A-level program.

LONDON, DLD College

DLD College London je osnovan 1931. godine kao škola koja je pripremala učenike za prestižne fakultete Univerziteta u Oksfordu i Univeziteta u Kembridžu. Nakon godina uspešnog rada na više londonskih lokacija, škola se septembra 2015. godine seli u potpuno novu namenski građenu zgradu u srcu Londona, sa pogledom na Vestminster i Temzu.

UK, Priory Education Services

Ova grupacija nudi programe mladima sa sledećim stanjima: autizam, Aspergerov sindrom, disleksija, disgrafija, diskalkulija, dispraksija, različite vrste zavisnosti, poremećaji pažnje i druga stanja i poremećaji. Specijalizovani programi omogućuju učenicima tranziciju kroz osnovno, srednjoškolsko i visoko obrazovanje ka zaposlenju i nezavisnom životu, u zavisnosti od svake individue.

LONDON, Royal Russell School

Royal Russell School Royal Russel School je dnevna i internatska škola koja se nalazi na samo 20 km od atrakcija centralnog Londona, na manje od sat vremena vo...

ELY, The King's School

Smeštena je u mirnom bajkovovitom gradiću Ely, nadomak Kembridža, a ipak dobro povezana sa Kembridžom, Stenstedom i Londonom. Škola se nalazi u samom centru gradića, te učenici imaju osećaj da su članovi lokalne zajednice.

OSWESTRY, Oswestry School

Oswestry School je internatska i dnevna škola za 435 devojčica i dečaka. Osnovana 1407. godine, jedna je od najstarijih srednjih škola u Velikoj Britaniji. Karakterišu je porodična atmosfera i lični pristup svakom učeniku.

LONDON, CANTERBURY, CAMBRIDGE, CATS College

CATS College je vodeća internacionalna srednja škola u Velikoj Britaniji, sa kampusima u Londonu, Oksfordu i Kenterberiju. Sva tri kampusa nude veliki broj akademskih programa i obezbeđuju kvalitetnu nastavu za učenike koji se u njima školuju.

LONDON, Chelsea Independent College

Kada je reč o vannastavnim aktivnostima, koledž prepoznaje važnost širokog obrazovnog iskustva. Shodno tome, u ponudi ima raznovrsne aktivnosti za učenike dajući im mogućnost da se bave različitim aktivnostima i van samog koledža.

TAUNTON, Queen's College

Queen's College je jedna od najboljih škola u jugozapadnoj Engleskoj i beleži izuzetne rezultate svojih učenika na A level ispitima. Topla i prijateljska atmosfera u školi, posebno je orijentisana na umetnost, naročito na modu i glumu. Polovina učenika škole svira neki instrument, a raznovrsnost grupa iz oblasti muzike kojima se učenici mogu priključiti kao i eksperti koji rade sa njima su zapanjujući.

WARMINSTER, Warminster School

Osnovana 1707. godine, Warminster School je jedna od vodećih nezavisnih dnevnih i internatskih škola, za dečake i devojčice uzrasta 11-18 godina. Nalazi se na jugozapadu Velike Britanije, u istoimenom, mirnom gradiću Warminster.