Srednje škole u Velikoj Britaniji

LONDON, DLD College

DLD College London je osnovan 1931. godine kao škola koja je pripremala učenike za prestižne fakultete Univerziteta u Oksfordu i Univeziteta u Kembridžu. Nakon godina uspešnog rada na više londonskih lokacija, škola se septembra 2015. godine seli u potpuno novu namenski građenu zgradu u srcu Londona, sa pogledom na Vestminster i Temzu.

UK, Priory Education Services

Ova grupacija nudi programe mladima sa sledećim stanjima: autizam, Aspergerov sindrom, disleksija, disgrafija, diskalkulija, dispraksija, različite vrste zavisnosti, poremećaji pažnje i druga stanja i poremećaji. Specijalizovani programi omogućuju učenicima tranziciju kroz osnovno, srednjoškolsko i visoko obrazovanje ka zaposlenju i nezavisnom životu, u zavisnosti od svake individue.

LONDON, Royal Russell School

Royal Russell School Škola se nalazi na 110 hektara privatnog parka, a samo 20 kilometara južno od centra Londona. Royal Russell je škola sa snažnim oseća...

ELY, The King's School

Smeštena je u mirnom bajkovovitom gradiću Ely, nadomak Kembridža, a ipak dobro povezana sa Kembridžom, Stenstedom i Londonom. Škola se nalazi u samom centru gradića, te učenici imaju osećaj da su članovi lokalne zajednice.

OSWESTRY, Oswestry School

Oswestry School je internatska i dnevna škola za 435 devojčica i dečaka. Osnovana 1407. godine, jedna je od najstarijih srednjih škola u Velikoj Britaniji. Karakterišu je porodična atmosfera i lični pristup svakom učeniku.

LONDON, CANTERBURY, CAMBRIDGE, CATS College

CATS College je vodeća internacionalna srednja škola u Velikoj Britaniji, sa kampusima u Londonu, Oksfordu i Kenterberiju. Sva tri kampusa nude veliki broj akademskih programa i obezbeđuju kvalitetnu nastavu za učenike koji se u njima školuju.

LONDON, Lansdowne College

Lansdowne College, lociran je u blizini modernog dela Londona, Noting Hil. Ovaj koledž pruža energično i izazovno okruženje u kojem se od učenika očekuje da ispune, pa čak i prevaziđu svoja očekivanja i planove za buduće školovanje.

LONDON, Duff Miller College

Ono što izdvaja Duff Miller od ostalih škola svakako je otvoren pristup i atmosfera koja podstiče učenike da se razvijaju i na akademskom i na ličnom nivou. Koledž ima dobro opremljene nastavne i vannastavne prostorije, a nastava se odvija u malim odeljenjima kroz koje se podstiče učešće u debatama.

LONDON, Chelsea Independent College

Kada je reč o vannastavnim aktivnostima, koledž prepoznaje važnost širokog obrazovnog iskustva. Shodno tome, u ponudi ima raznovrsne aktivnosti za učenike dajući im mogućnost da se bave različitim aktivnostima i van samog koledža.

TAUNTON, Queen's College

Queen's College je jedna od najboljih škola u jugozapadnoj Engleskoj i beleži izuzetne rezultate svojih učenika na A level ispitima. Topla i prijateljska atmosfera u školi, posebno je orijentisana na umetnost, naročito na modu i glumu. Polovina učenika škole svira neki instrument, a raznovrsnost grupa iz oblasti muzike kojima se učenici mogu priključiti kao i eksperti koji rade sa njima su zapanjujući.