Work & Study Canada

Škola

WORK & STUDY CANADA

Škola SELC Career College u Vankuveru osnovana je 2012. godine i nalazi se u Gatown distriktu, jednom od delova Vankuvera sa najvećom kulturnom i istorijskom raznovrsnošću. Školski centar ima 10 učionica, kompjutersku sobu i prostor za druženje studenata.

Vannastavne aktivnosti: Škola organizuje aktivnosti u kojima će student uživati i najbolje provesti vreme u Vankuveru. Organizovani izleti su u skladu sa nastavnim planom i programom svakog modula. Studenti će imati priliku da drže prezentacije na svakom izletu. Neki od izleta i ekskurzija su: urbane vinarije Vankuvera, kongresni centar Vankuvera, Granville Island, Capilano fabrika lososa, poseta Muzeju antropologije, FlyOver Canada, VanDusen botanička bašta, poseta Radiju Kanada, Grouse Mountain, specijalni kulturni događaji, piknici i slično.

Destinacija

Lociran na predivnoj zapadnoj obali Kanade, Vankuver je već osam puta proglašavan za najpoželjniji grad za život na svetu. Ovo je siguran, bezbedan i čist grad, uzbudljivih sadržaja i blage klime tokom čitave godine koja Vam omogućava da skijate, jedrite na vetru i igrate golf u istom danu. Kako se u gradu snimaju brojni filmovi, poznat je i kao severni Holivud, pa ovde možete sresti brojne filmske i muzičke zvezde. Vankuver je multikulturalni grad koji može ponuditi mnogobrojne društvene i kulturne aktivnosti kojima će biti zadovoljan svaki turista, a u blizini se nalaze gradovi Vistler, Viktorija i Sijetl.

Program

Hospitality Management Co-op Program
Ovo je odličan program koji povezuje akademsko i praktično znanje o hotelijerskoj industriji. Kurs polaznicima nudi pripremu za rad na različitim nivoima menadžmenta u hotelijerstvu. Cilj je da polaznici dobiju znanje, veštine i trening za rad u ovoj industriji.

Predmeti koje ćete imati su: The Lodging and Food Service Industry, Managing Front Office Operations, Managing Service in Food and Beverage Operations i Supervision in the Hospitality Industry. Svi oni su akreditovani od strane American Hotel and Lodging Educational Institute (AHLEI). Progam od 6 meseci podrazumeva 20 sati nedeljno predavanja i rada koji je plaćen – utorkom i četvrtkom 09:00-16:30h, petkom 09:00-15:30h.

 Prednosti ovog programa: Akreditovan od strane American Hotel and Lodging Educational Institute (AHLEI), čiji sertifikat polaznici dobijaju na kraju uspešnog završetka programa. Sertifikat/diploma je priznata u 54 države sveta, predavači su iskusni i profesionalni predstavnici hotelijerske industrije.

Datumi početka programa: više puta godišnje.

Uslovi

Zahtevi programa:

  • Da polaznik ima minimum 19 godina;
  • Upper-Intermediate nivo znanja engleskog jezika (TOEFL iBT 65; IELTS 5.5);
  • Kopija diplome najvišeg dostignutog stepena stručne spreme uz transkript na engleski jezik; diploma srednje škole ili minimum 100 sati rada u ugustiteljskoj industriji (potreban pismeni dokaz);
  • Pismo preporuke (poželjno ih je imati tokom procesa traženja posla);
  • Zdravstveno osiguranje;
  • Viza.

Svi dokumenti moraju biti originali i takvi se šalju školi.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print