Zašto sa Egidom?

Kvalitet usluge EGIDE INTERNATIONAL je rezultat:

1. GARANTOVANO NAJNIŽE CENE
U Egidi International poslujemo isključivo po originalnim cenama partnerskih škola koje predstavljamo. Na ovaj način, Vi plaćate istu cenu kao da plaćate direktno školi. Ovo nam omogućava da Vam garantujemo najbolje cene na tržištu!
Ako za istu školu i iste uslove (datum polaska, vrsta kursa, smeštaj…) pronađete nižu ponudu u drugoj agenciji, vraćamo Vam tu razliku!*
*Ovo isključuje posebne ponude i dodatne usluge kao što su avio karte, osiguranje…

2. VELIKI IZBOR DESTINACIJA I RENOMIRANIH ŠKOLA
Učenje jezika će biti mnogo efikasnije ako se dešava na mestu koje Vas privlači, na koje ste oduvek želeli da otputujete. Iz ovog razloga EGIDA nudi veliki izbor najlepših destinacija na svih 6 kontinenata: uzbudljive metroplole ili manji gradovi, prijateljska sela, more, planine, u svim klimama i za sve ukuse.

3. IZBOR NAJBOLJIH ŠKOLA JEZIKA ZA VAS
Za Vaš kompletno zadovoljstvo, EGIDA bira najbolje škole jezika prema preciznim i zahtevnim kriterijumima. Vrste kurseva, međunarodno priznati ispiti, podela na različite nivoe znanja, časovi u malim grupama, kvalifikovani profesori, lokacija škole, kapaciteti škole, prijatan ambijent, dobrodošlica, smeštajni objekti, program aktivnosti; ovo su samo neke od brojnih stvari koje EGIDA pažljivo ispituje u cilju da izabere najbolje škole. Sve škole koje Vam nudimo su naši provereni partneri i svi su međunarodno priznati. Priključeni nacionalnim udruženjima i/ili profesionalnim asocijacijama, sve su akreditovane od adekvatnih tela, a takođe ih EGIDA redovno obilazi.

4. STRUČNO I PERSONALIZOVANO SAVETOVANJE
Svi članovi našeg tima su stručni u oblasti edukativnog savetovanja. Redovno posećujemo gradove i škole koje Vam predstavljamo. Znamo da slušamo! Najvažniji je razgovor koji obavimo sa Vama I na osnovu njega Vam nudimo program koji će Vam najviše odgovarati.

5. ADMINISTRACIJA, UPIS, APLICIRANJE ZA VIZU I ZASTUPANJE
EGIDA za Vas vodi kompletnu administrativnu procedure bukiranja, prijavljivanja i komunikacije sa školom koju ste izabrali. Takođe, popunjavamo adekvatne aplikacije za tip vize koji Vam je potreban.
Na ovaj način često duga i komplikovana procedura za Vas će biti urađena na najednostavniji način bez rizika da ste napravili neku grešku.

6. LICENCIRANA AGENCIJA
Kao licenciran agencija OTP 24/2014, EGIDA je imalac adekvatnih polise osiguranja koje štite Vaše interese.

7. UZ VAS SMO TOKOM CELOG PUTOVANJA
U slučaju da želite da promenite vrstu kursa, vrstu smeštaja da produžite Vaš boravak, EGIDA je tu da Vam pomogne u tome.

8. EGIDA IMA 30 GODINA ISKUSTVA
Iskustvo EGIDE u organizovanju jezičkih putovanja u inostranstvo počinje još 1982. godine. Za to vreme smo upisali hiljade polaznika u različite škole širom sveta, obogatili mrežu škola i izgradili čvrste veze sa našim partnerskim školama.
Sa ponosom ističemo da nas je većina polaznika kontaktirala zbog preporuke prijatelja koji su se već uverili u pouzdanost i kvalitet naše usluge.

9. EGIDA AKREDITACIJE
Iako je najvažnija potvrda kvaliteta zadovoljstvo naših klijenta, međunarodne organizacije su takođe sertifikovale naš rad.

Egida International je priznata od vodećeg svetskog organizatora konferencije za profesionalce iz oblasti obrazovanja iz celog sveta.
Egida International je zvanični partner članova IALC asocijacije (International Association of LanguageCentres), koju čine odabrane škole jezika iz vise od 25 zemalja sveta.